Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Saklı Cennet’e Tatilcilerden Yoğun İlgi

29 Temmuz 2016 23:23 | Son Güncellenme: 28 Eylül 2016 09:24
A+
A-

Bayburt Belediyesi tarafından yapılan ve son yıllarda dikkat çeken saklı cennet tatil köyü, 2016 yılında büyük rağbet görüyor.

2011 yılında yapımına başlanan ve 2014 yılında kapılarını tatilcilere açan saklı cennet tatil köyü,25.000 m² lik bir alan üzerinde yer alıyor. 25 adet ve 50 şer m² lik prefabrik konutların bulunduğu tatil köyünde su oyunlarının olduğu büyük havuz, çocuk parkı, yürüyüş yolu ve farklı sportif imkanlarından yararlanma imkanı sunuluyor. Prefabrik konutlarda ihtiyaç olan her şey mevcut olarak sıcak bir yuva havası sağlıyor. İl dışından ve yurt dışından gelen tatilcilerin bir bölümü kısa süreli, diğer bir bölümü ise bir veya iki ay kalabiliyorlar. Bazı tatilçiler ise saklı cennet tatil köyünde kalabilmek için aileleriyle birlikte Bayburt’un köylerinden geliyorlar.

“Suni bir plaj buranın cazibesini artırır”

Almanya’dan Bayburt’a tatite gelen ve saklı cennet tatil köyünde ailesiyle tatil yapan Nazir Oruç, “Bayburt’ta böyle bir yere ihtiyaç vardı. Sebep olanlardan ve faaliyete geçirenlerden Allah razı olsun. Benim gibi yurt dışında veya il dışında yaşayan ve sılayı ziyarete gelmek isteyen ama kalacak yeri olmayanlar için mükemmel bir tesis olmuş. Evlerin içerisinde ütüsüne kadar her türlü ihtiyacınızı görebiliyorsunuz. Burada kalacak olanlar sadece marketten alışverişlerini yapmaları yeterli olacaktır.

Bir çok hemşehrimiz buranın varlığından haberdar değiller. Buranın gerektiği gibi reklamı yapılırsa, mevcut olan 25 evin yerine 125 ev olsa dahi ful dolacağına inanıyorum. Özellikte yaz tatilini batı illerinde geçiren ve sıcaktan bunalan hemşehrilerimiz için bulunmaz imkan ve hava şartları burada var. Bayburt’ta bir kişinin otel parasına ailenizle birlikte burada kalabiliyorsunuz. Fiyatları inanılmaz şekildi uygun ” diyerek konuşmalarını devam ettiren Nazir Oruç, “  Eskişehir belediyesi porsuk çayının yanına taşıma su ile plaj yapmış. Ben belediye başkanımıza öneride bulundu ve dedim ki, buraya 50 metre uzaklıkta Çoruh nehri var. Orada bir suni plaj yapılacak olursa, Bayburtlular için müthiş bir hizmet olacaktır. Dışarıdan gelecek olanlar için buranın cazibesi iyice artacaktır” diye öneride bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=N3v6TsrPjtg

 

 

 

YORUMLAR

  1. ali dedi ki:

    resimlerde çevre düzeni yetersiz ve bakımsız olduğu gözükmekte inş dahada güzelleşir