Dolar 32,5864
Euro 34,8068
Altın 2.504,97
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 25°C

Saadet Partisi Adayı Başaran’dan Hodri Meydan Çağrısı

Saadet Partisi Adayı Başaran’dan Hodri Meydan Çağrısı
27 Ekim 2015 03:15 | Son Güncellenme: 1 Kasım 2015 21:31
A+
A-

Saadet Partisi Bayburt Milletvekili Adayı Şinasi Başaran 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala yaptığı basın açıklamasında iktidara yüklenerek cevaplanmak üzere sorular yöneltti.

AB politikalarının Türkiye’ye dayatılmaya çalışıldığını söyleyen Başaran, milletimizin şunu öğrenmesi lazım, ortada bir aldatma var ama aldatılan avrupa birliği mi? yoksa müslüman millet mi? bunun açığa çıkması gerektiğini ifade etti. Şinasi Başaran, ” Son dönemlerde Cumhurbaşkanı ve Başbakan ortaya bir paralel yapı hikayesi attılar. BUnun aslını bilmemiz ve öğrenmemiz gerekir. Paralel yapının bu kadar dile dolanması ve alehine çalışma yapılması sonrasında karşımızda tam bir şeytan gibi duruyor. Ama onun maharetini,doğrusunu ve içeriğini halk olarak bilmiyoruz.  Paralel yapı her kim ise kimlere deniyorsa hangi hesim ise, şunu ifade etmek isterim ki o bir polikanın ve stratejinin kendisidir.

Paralel denen yapı Ak Partiyi Milli Görüşten ayırdı

Öncelikle bu konuda bilmemiz gereken çok önemli bir konu,paralel yapı olmakla itham edilen kesimin başı, il izraat olarak Tayyip Erdoğan’la görüşerek Erbakandan ayrılmasını, ayrı bir parti kurmasını cemaat olarak kendilerine destek vereceğini ifade etmek suretiyle partimizden ayrıldılar. Bunu o paralel dediğiniz kesim yaptı” dedi.

İktidar için kendilerine nasıl inanacakları konusunda sorular yönelten  Saadet Partisi Bayburt Milletvekili Adayı Şinasi Başaran konuşmasını şöyle sürdürdü, ” Yarın bu paralel yapı çok iyiymiş meğer bizi aldatmışlar demeyeceğinizi nerden bilelim size nasıl inanalım?. Avrupa,İsrail,Paralel yapı ve teröristlerde seni aldatmış olsun, peki aldanmadığınız ne var? onu bize söylerseniz seviniriz. Bizler avupalı olacaksak, avrupa birliğine girecek ve politikalarını kabul edeceksek O zaman  istiklal savaşını biz niye yaptık ?. Bu önemli olayı rahatlıkla tespit edebilmek için daha rahat tartışabilmek için herkesi tartışmaya davet ediyorum. Mertce çıkıp partilerinin programlarını ortaya koysun ve şunu ifade etsinler, biz avrupa birliğine girmeye taraftar değiliz. Veya biz avrupa birliğine çocuklarımızın geleceğini emanet ediyoruz desinler.

Bizlere çözüm üretenler sorunların kendileridir diyen Başaran, ” Avrupa birliği uyum yasaları çercevesinde Türkiye ikiz yasalar adı altında bir belgeye imza attı. Bu belge Türkiye’deki azınlık talepleriyle ilgili bir belge. Yasa mealen aynen şöyle, her bölge halkı kendi siyasal geleceklerini belirleme hakkına sahiptir. Aynı zamanda her bölge halkı kendi bölgesinden çıkan ekonomik kaynaklardan pay sahibidir. Daha sonraki maddelerde verilmiş sözler var.

Siyasi adaylara hodri meydan daveti

İstikrar diyen iktidar bu sözü söylüyor ama sadece kendi iktidarlarının devamı anlamında söylüyorlar. Şimdi bunların istikrarımı daha hayırlı millet için yoksa acaba kualisyonda olsa milli görüşün iktidarda olması mı daha avantajlı.? Bizim dönemimimzde milli görüş kıbrısı aldı.Sizin döneminizde Türk askerinin başına çuval geçirilmedi mi?. Bizim iktidar dönemimizde İsrail Filistin’e bir tek kurşun atamazken Sizin istikrar döneminizde mavi marmara gemisine asker inridirilerek insanlar öldürülmemişmidir?  ” diyerek bir soruyu daha yönelten ve iktidara yüklenen Başaran,  kamera karşısında çok önemli iddialarda bulunduğunu ifade ederek, diğer parti adaylarıyla seçim öncesi bir araya gelerek medya aracılığıyla halkın önünde tartışmaya davet etti.

Saadet Partisi Bayburt Milletvekili Adayı Şinasi Başaran’ın konuşmasının tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=CZo33DacABY

 

 

YORUMLAR

  1. oğuz-kıyı dedi ki:

    selami bey yıllarca milli görüş davasında bayburt m.vekilleri sn b elçi ve suat pamukçu beyler nerede
    neden bayburta gelipte milli görüş davası için çalışmıyorlar neden niçin,işleri bitti,emekli oldular,
    oh ne rahat ,,her ay emekli maaşı 7 bin tl alıyorlar.!!,sizlerde seyrediyorsunuz,yazık.!!,,
    mehdi öz doğru demiş..,,milli görüşün mili yıprandı.

  2. selami dedi ki:

    Seni tanımadık mı zannediyorsun uyanık. Numan’la birlikte has partiye geçen ucuz milli görüşçülerden birisin. Numan’ın peşinde AKP’ye mecburen kapaklandın da uzun zaman kimsenin içerisine çıkamadın. Şimdi AKP’nin içerisinde kendine yer arıyorsun da bahane uyduruyorsun değil mi. Seni ne Fatih ne de Kamalak ilgilendirmiyor savunmalarından biliyoruz. Senin kıymetini bilmiyorlar ve kimse peşinden koşmuyor kimseden davet bile almıyorsun. Ortada kaldın ve birilerinin seni görmesini sağlamaya çalışıyorsun. Sana tavsiyem milli görüşçülerden özür dile belki affedilirsin. Söylediğin haberde doğru olabilir çünkü yahudiler görev verdikleriBOP işçilerinin problem çıkarmasına kızarlar. Elindeki yeni şafak gazetesini her zaman oturduğun köşede biraz daha göstererek okursan daha kolay farkedilirsin açıkgöz. Sultan Abdulhamid hanın günümüzdeki versiyonu Erbakan hocamızın sözü ile cevap vereyim. Yahudiler kahrolsun israil diye bağırtarak bile kendine hizmet ettirir. Cesaretin varsa hadi cevap yaz.

  3. kaan dedi ki:

    mehdi bey israilde çalışan işcilerimiz dünyada yahudi olmayan tek kişi olarak yahudilerden üstün cesaret ödülü alan kişininde sayın erdoğan olduğunu da söylediler mi size

  4. mehdi öz dedi ki:

    şinasi bey saadete oyumu vercektim,vazgeçtim nedenmi.?,saadetin başındaki kamalak fatih erbakanla
    yolları ayrı!!!!!,dolayısıyla milli görüşün”mili zarar gördü”kusura bakma.yınız,
    ayrıca israilde çalışan bayburtlu işçiler haber getirdi,şöyleki yahudiler diyorki,recep tayyibe oy vermeyinde,kime verirseniz veriniz diyor…,aklın yolu bir,dir
    “sultan abdülhamit derki:biz dostumuzu”düşmandan öğrendik”!!!

  5. engin dedi ki:

    Şinasi bey sizi tebrik ederim bu kadar baskının olduğu bir dönemde kimseden korkmadan çekinmeden inandığınız doğruları ve gerçekte de doğru olan konuları aktarmışsınız sizi gönülden tebrik ediyor saygılar sunuyorum.

  6. gürselkabadayı dedi ki:

    Paralel yapı sadece milligörüşe darbe vurmadı, aynı zamanda zulme sessiz kalan egemen ülkelerin emrine giren ılımlı islamı yaygınlaştırdı şuursuz dindar nesil yetiştirdi. 12 yıl boyunca siyaset desteğiyle tüm devlet kademelerine sızdılar türkiyenin milli görüşünü bozdular. Bunlarda biriside AvrupaBirliği siyaseti. Ve bu yolda çıkarılan yasalar.