Dolar 32,3874
Euro 34,6027
Altın 2.387,50
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 15°C
Per 15°C
Cum 15°C
Cts 14°C

Bayburt’ta Çoruh Nehri üzerinde yeni yaya köprüsünün yapımına başlandı

Bayburt’ta Çoruh Nehri üzerinde yeni yaya köprüsünün yapımına başlandı
2 Eylül 2023 16:29
A+
A-

Bayburt’ta Çoruh Nehri üzerinde 2 adet araç, adet ise yaya köprüsü yapımı için çalışmalar başlatıldı.

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Bayburt şehir merkezinden geçen Çoruh Nehri üzerinde 2 adet yaya köprüsü 2 adet ise mevcut eski taş köprünün yenilenmesi çalışmalarını başlatacak.

Zahit Mahallesi ile Genç Osman Mahallesini birbirine bağlayan yeni yaya köprüsünün Çoruh Nehri üzerindeki yapımına başlandı.

Zahit Mahallesi Sahil Yolu güzergahı ile Genç Osman Mahallesi SGK İl Müdürlüğü binasının bulunduğu bölgede yapımı devam eden köprünün sezon sonu tamamlanması hedefleniyor.

Yapılacak olan yaya köprüsü, Bayburt İl Müftülüğü binası karşısında Çoruh Nehri üzerinde bulunan yaya köprüsünün bir benzeri olacak.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    Bu memlekette proje yapılırken kurumlar arası koordine yok mu madem böyle bir çalışma yapılacaktı neden Çoruh ıslah çalışmaları sırasında yapılmadı

  2. Yavuz dedi ki:

    Coruhun kenarlarına o kadar para harcandı şimdi de kırıp köprü yapıyorsunuz yazık günah yetimin hakkı var israf ettiğiniz paralarda

  3. İkram dedi ki:

    Çoruh nehri ıslah projesi kapsamında yapılmak istenen köprüler yokmuydu ?
    Var idiyse neden zamanında yapılmadı ?
    Şimdi yapılanı kır dök,yeniden yap, bu insanlarda eziyet,bu parada bizim paramız ,biraz utanmaniz olsun. bir yandaşınızımı zengin etmek mi istiyorsunuz,Adaletsiz ,beceriksiz yöneticiler.Liyakat nerede ?????

  4. Selvi dedi ki:

    Ne kadar boş masraf yapıyorsunuz. Köprü az ilerde gerek var mı böyle birşeye , insanlara iş imkanı sağlayın.Yazık boşa harcanan paralara üzülüyorum, bu yaptığınız ihtiyaç mı?

  5. Esra dedi ki:

    Son moda tren oto yıkama neredeyse her apartmanın altında oto yıkama var artık seslerinden gürültüden çoluk çocuk uyuyamaz oldu. Bırakın uyumayı su motorunun sesinden su sesinden bıktık… Her mahalleye market açıldı kocaman marketin komyonları tırları mahallede arkadaş bunlara artık ruhsat vermeyin. Mahalle kavramı kültürü diye bişe kalmadı

  6. Dilara dedi ki:

    Bu halkla dalga geçmeyi bırakın artık! Normal yolda yürüyemiyoruz kaldı çoruhumuz ! Kaldırımlarda erkeklerin sandalye atıp oturmasından bıktık usandık artık her yer olmuş kıraathane yeter artık biri buna dur desin ne engelliyi düşünen var ne bebek arabalı aileleri hepsini geçtim yolda yürüyüncede cahil oluyoruz kaldırım yok kaldırım bi cumhuriyet caddesinde başkada yürüyecek kaldırım yok bunlar kalkmış hala çoruha yürüme yolu yapıyor Allah ıslah etsin bunca israfın bedelini siz HAKKA yürürken nasıl vereceksiniz acaba orayada bi yürüme yolu yapın !

  7. Vatandas dedi ki:

    Yapılacak köprü cam köprü şeklin de yapılamaz mı bir değişiklik olurdu