Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Vatandaşlardan Yaya Geçidi Tepkisi

Vatandaşlardan Yaya Geçidi Tepkisi
22 Kasım 2017 18:50 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2018 13:19
A+
A-

Bayburt – Erzurum güzergahı Recep Tayip Erdoğan Bulvarı karayolu üzerinde yapımı tamamlanan orta refüjden geçmeye çalışan yayalar büyük tehlike yaşıyor.

Karayollarının Bayburt şehir merkezi çıkışında başlattıkları karayolu yapımının tamamlanmaları sonrası, yenilenen orta refüj yapımı sonrasında bazı yaya geçitlerinin kapanmasından şikayetçi olan ve her gün karayolundan geçmek mecburiyetinde olan vatandaşlar, yetkililerden bu duruma acil çözü getirmelerini istediler.

Özellikle öğrenciler başta olmak üzere yaşlı insanların orta refüjlerden geçerken büyük sorun yaşadıklarını ve her an bir kazanın olma ihtimalinin yüksek olduğunu vurgulayarak sadece yayaların rahatça geçebileceği yolların açılmasını ve ikaz lambalarının konmasını talep ettiler.

https://www.youtube.com/watch?v=7hGQzdCL5bw

 

YORUMLAR

  1. hahmet dedi ki:

    Bence de, alt geçit tercihi isabetli olur, Fiziki olarak ta kullanışlı oluyor, üst geçitler yorucu olduğu için olsa bile tercih bile edilmiyor. Otogarın orda ki üst geçitte olduğu gibi.

  2. yasin dedi ki:

    yolda yaya gecıtı işaretlemelri ıyı guzel yapmıssınız da orta refujden gecerken nabıcak vatandas ?

  3. Gürsel Karapınar dedi ki:

    Yayalar için ALT geçit istedikçe, duyan yok.. Ya da ÜST geçit yapıyorlar..
    Bayburt’un bir çok noktasına da lazım, bu noktaları işaret etmiştik….
    Bu habere konu olan alanda , KOT müsait ALT geçit harika olur….
    Belediye şehir parkına böyle bir ALT GEÇİT’de yakışır….
    Kara yolları ile iş birliği yaparak bu sorun çözüle bilir..
    İlgili ve yetkililer yapar mı..? sanmıyorum……!
    Korkumuz , şimdi oraya ÜST geçit ucubesi dikerler…