Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Prof.Dr. Aslan Gülcü Üniversitesitede Görevine Başladı

Prof.Dr. Aslan Gülcü Üniversitesitede Görevine Başladı
15 Nisan 2015 08:48 | Son Güncellenme: 16 Nisan 2015 08:53
A+
A-

Bir hafta önce Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi dekanlığına atanan Prof.Dr.Aslan Gülcü görevine başladı. 

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Gülcü’yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Rektör Coşkun, Eğitim Fakültesi’nin hızlı bir şekilde ilerlemesini sürdüreceğini ifade etti. 

Yeni görevine başlayan Dekan Prof.Dr.Gülcü ise, göreve başlaması münasebetiyle yaptığı açıklamada Bayburt Üniversitesinin uluslararası düzeyde tanınır bir üniversite olması açısından çalışacaklarını vurguladı. Gülcü, ” Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Selçuk Coşkun hocamızın daveti üzerine YÖK’ün de uygun görmesi üzerine Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevime başladım. Bayburt’ta bulunmaktan ayrı bir gurur duyuyorum. Prof. Dr. Necmettin Tozlu hocamın lisanstan hocam olması beni ayrıca mutlu ediyor. Onun bu günlere getirdiği görevi devam ettirecek olmak da bana çok farklı bir gurur ver onur veriyor. Eğitim Fakültesinin ne derece önemli bir fakülte olduğunun bilinci içerisindeyim. Önümüzdeki dönemde üniversite, şehir, öğrenciler, halk birlikte üniversitemizin daha ileriye gitmesi ve ülke genelinde hak ettiği yere ulaşması ve uluslararası düzeyde tanınır bir üniversite olması açısından yapacağımız çalışmaların şimdiden sevincini yaşıyorum. “dedi.

Dekan Gülcü’yü, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun yanı sıra memleketi Bayburt’ta bulunan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Bayburt Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Biber, Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gavgalı ve Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr.Tuncay Ceylan, ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Bayburt Üniversitesi Dekanı Prof.Dr.Aslan Gülcü

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.