Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Maliye Bakanı Ağbal ve Milletvekili Kavcıoğlu Bayburt’a Geliyor

Maliye Bakanı Ağbal ve Milletvekili Kavcıoğlu Bayburt’a Geliyor
18 Aralık 2015 19:44 | Son Güncellenme: 19 Aralık 2015 17:12
A+
A-

Bayburt Milletvekilleri Maliye Bakanı Naci Ağbal ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna Üesi Dr. Şahap Kavcıoğlu Bayburt’a geliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal şunları söyledi:

“Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal ve Milletvekilimiz Sayın Şahap Kavcıoğlu Ankarada’ki yoğun mesailerine rağmen ilimize gelerek ziyaretlerde bulunacak ve Bayburt’la ilgili hazırlanan çalışmalar hakkında bilgiler alacaklar” dedi.

Ağbal ve Kavcıoğlu, 19 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 11.00 de Bayburt’a olacaklar. Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Milletvekili Kavcıoğlu esnaf gezisi yaptıktan sonra Valilik ve Belediye ziyaretlerinde bulunacaklar. Daha sonra Aydıntepe ve Demirözü ilçelerine geçecek olan Ağbal ve Kavcıoğlu ilçelerde Kaymakamlık ve Belediyeleri ziyaret edecekler. Akşam saatlerinde İl müdürleri toplantısı gerçekleştirecek olan Ağbal ve Kavcıoğlu 20 Aralık 2015 Pazar günü Bayburt’tan ayrılarak Ankara’ya hareket edecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.