Dolar 32,4856
Euro 34,9497
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt Özel İdarespor kendi evinde “harakiri” yaptı!

Bayburt Özel İdarespor kendi evinde “harakiri” yaptı!
30 Aralık 2020 15:14
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında galibiyet hasretine son vermek için çıktığı Mamak FK maçından 2-0 mağlubiyetle ayrılarak adeta harakiri yaptı.

Bayburt Özel İdarespor 2020 yılının son maçında lige tutunabilmek adına 18. sırada bulunan Mamak FK takımına 2-0 yenilerek ligdeki umutlarını iyice azalttı.

Maçın ilk yarısında Mamak FK’dan Gökmen Can Güner, 30. dakikada, Mehmet Halil Danış ise 39. dakika attıkları gollerle takımlarını 2-0 öne geçirdiler. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya gol veya goller bulmak için hızlı başlayan Bayburt Özel İdarespor girdiği pozisyonlardan birinde 81. dakikada Akın Açık’ın kaydettiği golle farkı bire indirdi 2-1.

Kalan dakikalarda sarı siyahlıların ataklarından sonuç çıkmadı ve sahadan 3 puanla ayrılan Mamak FK takımı puanını 16’ya çıkarırken Bayburt Özel İdarespor 11 puanla 19. sırada kaldı.

Bayburt Özel İdarespor 6 Ocak 2021 Çarşamba günün deplasmanda Pendiksporla mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt – Mamak 1 – 2

Elazığspor  –  Pendikspor  0 – 1

Karabükspor  –  Bodrumspor  1 – 6

1922 Konyaspor  –  FK Vanspor 1 – 2

Etimesgut  –  Sakaryaspor  0 – 1

Eyüpspor  –  Kırklarelispor  4 – 0

Kastamonuspor  –  Pazarspor  0 – 1

Serik Belediyespor  –  Kirsehir Belediyespor  2 – 1

Turgutluspor  –  Karacabey Belediyespor  0 – 0

Tarsus  –  Sivas Belediyespor  2 – 0

 

YORUMLAR

  1. Ğeyri Dayın dedi ki:

    İyi niyetli olmak güzel elbette fakat bir de gerçekler var…Bu şekilde olmuyor, olmayacakta! Bu şehrin potansiyeli bu lig için yeterli değil. O enerji yok, motivasyonu şehir de takıma veremiyor. Heyecandan eser yok. Görünen o ki, bu takım maalesef düşer… Ne yönetim, ne futbolcu kardeşlerimiz, ne de taraftarlar.. Bitik!.. Olmuyorsa olmuyor…Mesele yapmaya gerek yok. Bayburt bireysel sporlara ağırlık vermeli.Bunun örnekleriyle dolu.Milli boksörlerimiz, Bilek güreşi milli takımına verdiğimiz sporcular bunun en iyi örneği.Bayburt gibi bir şehirden neden hiç güreşçi, tekvandocu, yüzücü, jimnastikçi…vb. çıkmaz?.. Ağırlık bireysel sporlara verilirse emin olun çok daha fazla verim alınabilir.Yoksa senin reklamını Türkiye gibi oldukça kalitesiz futbol ligi olan bir ligde senin adını bile kimse bilmez.

    1. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

      Gayri dayı ,kesinlikle katılmıyorum.. Takım sporları farklıdır, en mükemmel reklam aracıdır.. Futbol kulüpleri farklı, beceri isteyen yönetim tarzına sahip olmalı, paran çok olur yine başarısız olursun.. anlatmak ve yazmakla bitmez.. Bireysel sporlara gelinirse daha başarılıyız, mesela ben belediyenin futbol takımına karşıyım, GÜREŞ sporunu öne çıkarmalıdır..Bayburt kısa zamanda güreş sporunda söz sahibi ola biliriz… Yinede siz profesyonel futbol takımıza karamsar tablo çizmeyin.. selamlar…

  2. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Gerçek şu ,hem gol yemeyeceksin , gol atacaksın puan alacaksın.. İkisini takımımız yapamıyor. Saha sonuçları bunu gösteriyor. Sanki dışarıdan 1 puan getirmek daha kolay oluyor. Çünkü kapanıyoruz ,gol yememek hedefimiz olduğu için başarılı oluyoruz, takımın gücüne göre DOĞRU BİR OYUN TARZIDIR teknik heyeti kutluyorum… İçeride ve dışarıda alacağın 1 puan bu takımın lehinedir.. En azından eksik maçları tamamladığımızda her birinden alınacak puan kardır.. Peki nasıl davranmalıyız ..? bu zamanda ligden düşmek KOLAY maliyeti de UCUZDUR…. Tekrar bir üst lige çıkmak daha ZOR ve PAHALIDIR….Ligde kalmanın çareleri,valilik, belediye, kurumlar v.s. kenetleneceğiz ,transfer yasağını kaldıracağız, Bu gün ilk yarıyı izledim kaleci eksikliği, gol becerisi olmadığı gibi forvette bazen çoğalamadık.. teknik heyet ve yönetim bu eksiklikleri görüyor..3 puanlı lig de her şey olur.. Panik ve umutsuzluk gerçek mağlubiyetimiz olur.. Sözümdeyim kümede kalacağız…Kaleci dahil , tüm sporculara moral vereceğiz, onları anlıyorum, yenilmek istemiyorlar , pirim almak kazanmak istiyorlar.. Onların üzüntüsünü hissediyorum.. Asıl ızdırap içinde olanlar futbolcu kardeşlerimizdir.. Bizim için lig her hafta yeni başlıyor..Son gülen biz olacağız hem de
    lig bitmeden, inanın….. Selamlar…