Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

KUDAKA Başvurusu Yapılan Projeleri Değerlendirdi

KUDAKA Başvurusu Yapılan Projeleri Değerlendirdi
27 Ağustos 2015 12:39 | Son Güncellenme: 27 Ağustos 2015 23:07
A+
A-

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 68. Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın başkanlığında Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile Erzincan’da gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın açılış konuşmasının ardından toplantıya geçildi. Toplantıda Ajans Genel Sekreteri Dr. Mehmet Ali Çakal yaptığı sunum ile Ajansın mevcut çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu üyelerini bilgilendirdi.

Toplantıda Genel Sekreterliğin hazırlayarak Yönetim Kuruluna sunmuş olduğu Ajans 2016 Yılı Çalışma Programı ve Bütçesi ile Kalkınma Ajansları Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 90. Maddesi gereğince Genel Sekreterlik tarafından hazırlanan 2015 yılının ilk altı ayını kapsayacak birim faaliyetlerinin yer aldığı 2015 Yılı Birim Faaliyet Ara Raporu görüşülerek onaylandı.

5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkındaki Kanunun 5. Maddesi hükmü gereğince, Erzurum-Erzincan-Bayburt illerinden oluşan TRA1 Düzey 2 Bölgesinin turizm potansiyellerinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılması, pazarlanması ve bölgenin önemli bir turistik destinasyon haline gelmesi faaliyetleri kapsamında; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği, Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) ile Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) ortaklığı ve THY A.O. sponsorluğunda, EKIN- ITE Group tarafından organize edilen 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan ‘EMITT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına’ katılım sağlanmasına karar verildi.

Kalkınma Ajanslarının sağlayabileceği mali destek türlerinden olan Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında Ajansa başvurusu yapılan projeler değerlendirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.