Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

AK Parti Gençlik Kolları ile Ülkü Ocakları Halı Sahadan birlik mesajı verdiler

AK Parti Gençlik Kolları ile Ülkü Ocakları Halı Sahadan birlik mesajı verdiler
10 Haziran 2021 16:57 | Son Güncellenme: 10 Haziran 2021 17:18
A+
A-

Ak Parti Bayburt Gençlik Kolları yöneticileri ile Bayburt Ülkü Ocakları teşkilatı arasında halı sahada dostluk maçı düzenlendi.

Halı sahada düzenlenen ve dostluğun kazandığı mücadele sonunda, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu ve Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Zengin, dostluk maçının amacıyla ilgili açıklama yaptılar.

Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Ülkü Ocakları ile saha dışındaki dostluklarını yeşil sahaya da taşımak istediklerini ifade eden Ak Parti Bayburt Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu, açıklamasında şunları söyledi:

“Milli ve manevi değerlerimizin en belirgin şekliyle yaşandığı Bayburt’umuzda, Cumhur İttifakı ortağımız, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Ülkü Ocakları ile saha dışındaki dostluğumuzu ve birlikteliğimizi yeşil sahaya da taşımak istedik. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin devletimizin bekası ve geleceğimizin teminatı için verdiği önemli mücadelede bizler de AK Parti Bayburt Gençlik Kolları ve Bayburt Ülkü Ocakları olarak birliğimizi, beraberliğimizi her durum ve şartta yaşamaya ve yaşatmaya gayret ediyoruz. En büyük idealimiz; Cumhur İttifakı çatısı altında şehrimize ve en önemlisi ülkemize Cumhur İttifakı ile gelecek olan kazanımların bir destekçisi olarak bu yönde hareket edebilmek. Cumhur İttifakı’nın en güçlü olduğu illerin başında gelen şehrimizde bizler, ülkemizin bugünden daha aydınlık geleceği olarak gördüğümüz 2023’e hep birlikte hazırız. Bu birlikteliği bir kez daha göstermemize vesile olan Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Zengin’e ve Yönetim Kurulu’na teşekkür etmek istiyorum. Birlikteliğimiz Allah’ın izni ile bâki kalacak, her geçen gün yeni projelerde daha çok bir araya geleceğiz inşallah” dedi.

Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Zengin ise, düzenlenen organizasyonla hem gençlerin birlikte fikir yürütmesi, hem de var olan ittifakın yerelde de pekişmesini sağlamak amacıyla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek şunları kaydetti:

“Kadim şehrimiz Bayburt’ta, Türk gençliğinin ilmi, fikri ve fiziki gelişimine katkıda bulunmak adına yaptığımız faaliyetleri devam ettiriyoruz. Türk gençliğinin, Türk Yurdu Bayburt’ta geleceğin mimarı olduğunu biliyor ve bu minvalde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu vesile ile Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı ile hem gençlerimizin birlikte fikir yürütmesine vesile olmak, hem de var olan ittifakın yerelde de pekişmesini sağlamak adına çeşitli organizasyonlarda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Pandemi kurallarını da göz önünde bulundurarak, Ak Gençlik ile yaptığımız dostluk maçı, bu birlik ve beraberliğin ilelebet devam edeceğine işarettir. Özellikle gençlerimizin aynı ortamda bulunuyor olmalarının, fikri olarak, gerek yerel, gerekse ulusal anlamda,  birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi adına öneminin farkındayız. Asil Türk Gençliğinin bu birlik ve beraberliğinin daim olması için farklı faaliyetlerimiz de olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin mihmandarlığında devam eden Cumhur İttifakı şehrimizde de bu organizasyonlarla tabana da yansıyacaktır. Ülkücü Türk Gençliği olarak Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin evlatları olarak her daim emrinde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin izinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt Gençlik Kolları Başkanı Sayın Batuhan Tataroğlu ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.