Dolar32,8128
Euro35,7006
Altın2.529,88
BİST10.991,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Açık
Bayburt
26°C
Açık
Per27°C
Cum22°C
Cts22°C
Paz24°C

İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu görevinden alındı

İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu görevinden alındı
31 Mayıs 2024 11:23 | Son Güncellenme: 31 Mayıs 2024 11:31
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu görevden alındı.

Bayburt’ta 3 yıl vekaleten 4.5 yıl da asaleten görev yapan Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu görevden alınırken şimdilik yerine hangi ismin atandığı belirtilmedi.

Resmi Gazetede yayınlanan kararda Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş de görevden alındı.

 

 

YORUMLAR

  1. Yiğitdedi ki:

    Bayburt’ta göreve gelen tüm amirlerin yapacak çok işi var, oturacak vakitleri yok koşmaları lazım. Memleket her konuda resmen dökülüyor bu gidişe bir dur demek gerek. Turizm bu işin başında geliyor.

  2. Zahitlidedi ki:

    İl müdürümüzün, Liyakatı ,çok iyi güzel çalışması, vatandaş tarafından beğeni alması, kabul görmesi, iktidar için çok önemli kriter değil bunu 22 yıldır Bayburt ve Türkiye genelinde yaşıyoruz. Sadakatlı , partili tarafı yoksa ipini çekerler , geçmiş olsun..Rahmetli Özal derdi ki memurun partisi olmaz, memurun la konuşmasını çok iyi bileceksin, iş yaptıramıyor, sözün geçmiyorsa ,ey amir bey, anla ki suç senindir derdi.. Bu il müdüründen ne istediniz, inanın havadan,sudan sebeplerle görevden almıştırlar….

  3. Reisdedi ki:

    Bayburt kalesinin geceleyin bile bakıldığında çok güzel bir görüntüsü olmuştu keza kalede yer alan kültür yolu projesi çok güzel düşünülmüştü aynı şekilde bayburtla özdeşleşen günlerde yaptığı projeler etkinlikleri vardı çalışan adamın sonu her zaman bu şekilde olmuştur biz senden razıyız müdür bey

    1. MTKdedi ki:

      Kaleye yapılanlar Bekir beyin başarısı değildir. Bakanlık bütün illerde aynı projeyi yani ışıklandırma ve yollları yaptırdı. Bekir beyin tek yaptığı Ramazan onbeşideki etkinliği..

  4. Haöiddedi ki:

    Yani Bayburt kalesinin içi içlernacısıydı. Dünyanın sayılı kalesi ama içi çok kötüydü. Görünen köy kılavuz istemez, dışarıdan şehri gezmeye gelen dostlarımızı kaleyemgötürdüğümüzde aldığımız cevaplardan utanıyordum. Aynı şekilde türbeler. Trabzondan gelen biri türbrlerin bir tabelası bile yok diyerek gülerek gitmişti çok utanmıştım.

  5. Vatandasdedi ki:

    Kurum Amirleri yabancı olsun., müdürler şahıslara çalışıyor.

  6. MTKdedi ki:

    İsabetli karar olmuş. kimse güzellemeler yapmasın. Bayburt hala yerinde sayıyorsa bu kurum amirlerinin çalışmamasından kaynaklanıyor. Türkiye’nin üçüncü büyük kalesine giden vardır. içler acısı halini görmüşsünüzdür. ne turizme kazandırıldı ne içinde temizlik. bakım yapıldı. yapılanlar ise tamamen bakanlığın tasarrufu.. hakeza Aydıntepe Yer Altı Şehri.. ve diğer tarihi yapılar. bugün Trabzonda arap turist kaynıyor. bu şehrin tanıtımı yapılmadığı için turist falan gelmiyor. Kurum amirlerinin Bayburt’a hiç bir katkısı olmuyor. yıllarca kendi içimizden olsun dedik olanlar da hiç bir katkı sunmadı. umarım yeni gelen bir şeyler katar.