Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Bayburt Üniversitesi Kampüsünde Ağaç Dikimi Etkinliği

Bayburt Üniversitesi Kampüsünde  Ağaç Dikimi Etkinliği
12 Ekim 2021 18:48
A+
A-

Bayburt Üniversitesi ve TEMA Vakfı Bayburt İl Temsilciliği işbirliğinde meyve fidanı dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Bayburt Üniversitesinde, sosyal farkındalık oluşturmak ve külliye alanlarında yeşil alanları zenginleştirmek amacıyla yaklaşık 200 adet meyve fidanı toprakla buluşturuldu. Etkinliğe, personel ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Bâbertî Külliyesinde gerçekleştirilen ağaçlandırma etkinliğine Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül ve Prof. Dr. Metin Uçurum, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Üniversitenin çevre bilinci oluşturmak için yeşillendirmeye verdiği öneme dikkat çeken Rektör Türkmen; “TEMA Vakfı Bayburt İl Temsilciliği işbirliğinde Üniversitemizde gerçekleştirdiğimiz bu kampanyaya katılım sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Meyve fidanı dikmek üzere bir araya geldiğimiz etkinliğimizle; özellikle çocuklarımıza, gençlerimize çevre ve doğa bilincini aşılamayı hedefliyoruz.  Ağaç sevgisini geliştirmek çevre farkındalığı oluşturmak için bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu biliyoruz. Geleceğimizin umudu gençlerimizin bundan sonra da yaşadıkları yerleri ağaçlandırarak doğanın en yakın dostu kalacaklarına da eminim.” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

  1. Kemal Aydın dedi ki:

    Bozkır Bayburt yeşil Bayburt olma yolunda emin adımlarla ilerliyor