Dolar32,8929
Euro35,7647
Altın2.533,92
BİST10.991,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C

Gümüşhane – Bayburt Günleri Kültür Buluşması yoğun ilgi gördü

Gümüşhane – Bayburt Günleri Kültür Buluşması yoğun ilgi gördü
3 Aralık 2023 22:00 | Son Güncellenme: 4 Aralık 2023 10:40
A+
A-

Gümüşhane –Bayburt Tanıtım Günleri, İstanbul Yenikapı’da devam eden etkinlikler sona erdi.

Türkiye Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka ve Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Bayram Demir tarafından organize edilerek düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’nin katıldığı etkinliğe her iki ilden önemli isimlerde davet edildi. Gümüşhane – Bayburt Günleri Kültür buluşması 3 gün süreyle dolu dolu geçti. Ulusal ve yerel basında yer alan etkinlikler iki ilinde tanıtımı açısından önemli bir katkı sağladı.

Gümüşhane-Bayburt Kültür buluşması etkinliğinde, üreticiler ve esnaflar açtıkları stantlarında, yöresel lezzetleri, kültürel değerleri ve doğal güzelliklerinin tanıtımını gerçekleştirdiler.

Yoğun ilgi gören tanıtım günlerinde her gün aralıklarla devam eden halk oyunlarına vatandaşlarda katılarak gönüllerince eğlendiler.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.