Dolar 32,5320
Euro 34,8934
Altın 2.422,04
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Bayburt’ta kar ve tipi nedeniyle 4 kişi araçlarında mahsur kaldı

Bayburt’ta kar ve tipi nedeniyle 4 kişi araçlarında mahsur kaldı
22 Aralık 2022 11:47
A+
A-

Elazığ’dan Rize’ye gitmek üzere araçlarıyla yola çıkan 4 kişi Bayburt’un Dumlu köyü yolunda kar ve tipi nedeniyle araçlarıda mahsur kaldı.

4 kişinin bulunduğu 23 ADM 783 plakalı araçla Bayburt’tan geçerken Navigasyonlarının yanlış güzergâh tarif üzerine Dumlu köyü yolundan giderken kar ve tipi nedeniyle yolda kaldılar.

Yolda kalanların 112 çağrı merkezine ulaşmaları sonrasında yardımlarına AFAD ekipleri yetişti.

Çalışmalar neticesinde mahsur kalanlar kurtarılarak Bayburt kent merkezine getirildiler. Bir süre sonra ise Bayburt – Trabzon karayolu ile Rize’ye gitmek üzere yola çıktılar.

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Bayburtlu dedi ki:

    Anlaşılan navigasyon o yolu aktif gösteriyor o yolu bilmeyenler de sıkıntı yaşıyor gerekli tebbir in alınması gerkmiyormu vahim bir durum olmadan önce