Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Gökçedere Beldesi, Göleti ve Düğün salonuyla değişime kucak açıyor

Gökçedere Beldesi, Göleti ve Düğün salonuyla değişime kucak açıyor
16 Ağustos 2022 20:06 | Son Güncellenme: 16 Ağustos 2022 20:30
A+
A-

Gökçedere Beldesinde bulunan barajın yanı başında yapımı tamamlanan düğün salonu ve çalışmaları devam eden yeşil alanları ile mesire alanı göz kamaştırıyor.

Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır’ın büyük bir önem verdiği ve Gökçedere’ye önemli bir vizyon kazandıran düğün salonu ile sosyal alanlar, barajın güzelliğiyle birlikte ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Aynı alanda 2021 yılında yapımına başlanan düğün salonu ise 2022 yılının Nisan ayında tamamlanarak hizmete girmiş durumda. Mayıs ayı itibarıyla hemen hemen her gün düğün, nişan, sünnet düğünü veya kına gecesi gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan düğün salonu her yönüyle dikkat çeken bir görüntüye sahip.

Düğün salonu genellikle belde halkının sosyal faaliyetlerine hizmet verirken, çevre köylerden gelen tekliflerde karşılanabiliyor. Düğün salonunda hizmetler Gökçedere Belediyesinin personeli tarafından veriliyor. Rezervasyon yapmak isteyenler belediye ile irtibata geçmeleri yeterli oluyor.

Diğer taraftan düğün salonu Gökçedere Barajının yanı başında bulunması ayrı bir güzelliğin yansımasına neden oluyor. Aynı alanda barbekülü kamelyalar, çocuk oyun alanları, bay ve bayan mescit ile lavabolar bulunuyor. Ayrıca restoran, kır düğün alanı, otopark , kapalı halı sahası ve yüzlerce ağaç dikiminin yapıldığı alanda  aydınlatma direkleri geceleri çevreye farklı bir görüntünün yansımasına vesile oluyor. Gökçedere beldesine, göletin etrafında farklı sosyal alanlarıyla yeni bir vizyon kazandırılırken, önümüzdeki yaz sezonlarında yoğun ilgi gören yerlerden birisi olması bekleniyor.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.