Dolar 32,5224
Euro 34,9382
Altın 2.439,31
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bu Kavşakta Ara Vermeden Kazalar Devam Ediyor

Bu Kavşakta Ara Vermeden Kazalar Devam Ediyor
12 Haziran 2015 22:48 | Son Güncellenme: 12 Haziran 2015 22:49
A+
A-

Bayburt Demirözü kavşağı viyadük altında iki dolmuş taksi kaza yaptı.

Dört gün önce benzer bir kazanın meydana geldiği Demirözü kavşağından kazalar ardı arkası bir türlü kesilmiyor. Yine Demirözü tarafından gelen ve viyadük altından geşmeye çalışan Taner Yıldırm’ın kullandığı 69 T 0034 ticari taksi ile Bayburt şehir merkezi istikametinden Trabzon istikametine giden Mustafa Yıldırım’ın kullandığı 69 T 0044 plakalı  ticari taksi kaza yaptı. Her iki aracında maddi hasar gördüğü kazada araçlar içerisinde bulunanlar yara almadan kurtuldular.

Kaza yapan araçlardan 69 T 0044 plakalı ticari taksi şöforü Mustafa Yıldırım , ” Bayburt istikametinden gelerek viyadük altındaki kavşaktan dönecektim. Diğer taksiyi kullanan arkadaş anıden viyadük altından çıkınca çarpıştık. Burada her zaman benzer kazalar meydana geliyor. Bizler yetkililere seslenmekten bıktık ama onlar sesimizi duymak istemiyor. Hala ışık sistemi veya farklı bir önlem alınmıyor. Bu kavşağın sonu ne olacak bilmiyoruz. Buraya ışık sistemi yapıldığı taktirde herkes kurallara uyunca sorunda kendiliğinden çözülmüş olacaktır ” dedi.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=5ijkghxWE78

YORUMLAR

  1. bihemta dedi ki:

    insanlarda biraz dikkat etsin canım her şeyi de devletten beklemeyelim. orda dur levhası var kaç şöför bu levhaya uyuyor. taksiciler zaten her yol onların. ekmeğini ondan çıkarıyor diye zannediyor ki bütün geçiş üstünlük falan herşey onda bir an önce gitme derdinde.

  2. alim dedi ki:

    ya bu kaza olan yerde üç dört ay kadar önce ölümlü kaza oldu bu polis kayıtlarında mevcut olması gerek demekki yeterli olmamış kaza gece olmuştu demek bayburtta pek duyulmamış..

  3. hazar dedi ki:

    vah beni memleketim sahabın yoh

  4. ZEHRA dedi ki:

    GEL TRİLYONLARCA PARA YATIR İNSAN CANININ HİÇE SAY…

  5. kürşat dedi ki:

    bu ivedükler yapıldıgında olmadıgını kendi arkadaşklarıma söyledim.ama arkadaşklarım bana particilik yapıyorsun dediler. bende sustum bi şey demedim 1 kaç ay sonra mutlu köyünden bi şahıs geldi benim araçıma arkadan çarptı bu kavşakta .yine söylüyorum olmadı .sade bu kavşak degil everek köyü mevki çalıdere köyü mevki .yanı eerzuruma gidenler bilir bu yolu o yolda da hatalıkavşaklar var bence hele çalıdere köynün kavşagı tam tehlike hele kışın.geçenlerde henefi türker de söyledi bu kavşaklar yapılmadan önce 6 ayda bi kaza oluyordu dedi. şimdi ise 6 günde bi . bu kavşaklar niye yapıldı kazalar azalsın ölümler olmasın diye ama gel görki eskisinden beter oldu. yani olmuyor yetkililer devreye girsin hastane kavşagındaki gibi ölüm olacakta sonramı devreye girilecek hiç bir şey yapamıyorlar ise trafik memurlarını o bölgeye sevk etsinler en azından allah etmesinde ölümlü kazaları önlerler ekibler.

  6. seko dedi ki:

    illa biri ölünce mi önlem alacaksınız? bu ne rezillik? nerde vali? nerde emniyet müdürü? böyle başı boşluk olur mu?