Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Belediye Başkanı Pekmezci boksörlere spor malzemesi dağıttı

Belediye Başkanı Pekmezci boksörlere spor malzemesi dağıttı
14 Şubat 2024 09:05 | Son Güncellenme: 14 Şubat 2024 09:30
A+
A-

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü’nde sporculara spor malzemesi dağıttı.

Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ile birlikte Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü’ne gelen Pekmezci, burada genç sporcularla tek tek tokalaşarak her birine ayrı ayrı spor malzemelerini verdi.

Kendisi de eski bir boksör olan Pekmezci, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Her yaştan çocuğun sporla buluşmasının önemine dikkat çeken Başkanı Pekmezci, “Bayburt Belediyesi olarak çocuklarımıza daha yaşanabilir bir şehir imar ederken onların da okul hayatlarının yanında sporla buluşmalarını arzu ediyoruz. Sporcularımıza her türlü imkanı sağlamaya gayret ediyoruz” dedi.

Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Başkanı Esmani Kaban, Yönetim Kurulu Üyesi Benal Akburak, Kulüp Antrenörü Bekir Paşaoğlu ve Boks Milli Takımı Antrenörü Hakan Paşaoğlu’nun da hazır bulunduğu malzeme dağıtım töreni, Başkan Pekmezci’nin sporcularla hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.