Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Belediye Başkanı Pekmezci, MHP Lideri Bahçeli’ye Bayburt’la ilgili bilgi verdi

Belediye Başkanı Pekmezci, MHP Lideri Bahçeli’ye Bayburt’la ilgili bilgi verdi
25 Mart 2022 22:52
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanlarının katılımıyla Antalya Belek’te gerçekleştirilen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü. 

Bayburtluların selamlarını Bahçeli’ye ileten Pekmezci, Bayburt Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ve Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır’ın da yer aldığı sohbette MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli , “Bayburt’un bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Türk tarih ve kültürü açısından önemli ve kökleri çok eskiye dayanan bir şehir olan Dede Korkut diyarı yiğit Bayburtlulara selamlarımızı iletiyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  1. Bayramdedi ki:

    Öyle demezler her şey güllük gülistanlık olduğunu derler.. Velev ki aç olduğunu da dediler kendine hayrı olmayan Bayburt a ne hayrı olabilir ki?

  2. Naim IRMAKdedi ki:

    Bayburt aç deseydiniz. hayvancılık tarım bitti deseydiniz.