Dolar 32,5559
Euro 34,9352
Altın 2.442,90
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 18°C

Bayburt’ta Muhtarlar Derneği Başkanlık Seçiminde 2 Aday Yarıştı

Bayburt’ta Muhtarlar Derneği Başkanlık Seçiminde 2 Aday Yarıştı
2 Nisan 2021 16:51
A+
A-

Bayburt’ta 2 adayın yarıştığı Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimini mevcut başkan Bekir Altındaşoğlu kazandı.

Bayburt Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleşen ve yoğun bir katılımın sağlandığı Bayburt Muhtarlar Derneği Başkanlık seçimi Olağan Genel Kurulunda 2 aday yarıştı. 149 muhtarının oy kullandığı seçimlerde mevcut başkan Bekir Altındaşoğlu 86 oy alırken, Köksal Solgun 62 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçimde tekrar başkanlığı kazanan Altındaşoğlu bütün muhtarlara katılımlarından ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Bekir Altındaşoğlu’nun balkan seçildiği kongrede yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Zikri Güçlü

Osman Yegen

İsmail Haşlak

Maksut Coşkun

Muhammet Adıgüzel

Mustafa Budak

 

YORUMLAR

  1. BAYBURT KALESİ dedi ki:

    Muhtarlık eskiden daha kaliteli ve kıymetliydi, şimdi birliği, dirliği, yardımlaşma , her şey kalktı…Neden..? Muhtarlık liyakat la değil, şimdi sadakat ve parayla yapılıyor.. saygıyı, sevgiyi bitirdi.. Bir köyde, mahallede nerdeyse 5-10-15 aday çıkıyor.. Küçük büyüğün karşına çıkıp aday oluyor.. Eskiden muhtardan memnun isek , rica ederdik bir dönem daha yap, veya köy mahalle heyeti yoruldunuz başka bir genç yapsın diye telkin edilirdi, artık bizi bir arada tutan tüm değerlerimizi yitirdik…(!) Devlet, tasarruftan bahsedilecekse muhtar maaşı İptal edilmelidir… Eski muhtarlık modeline dönülmelidir… Muhtarlık dernek seçiminin hayırlara vesile olmasını diliyorum.. Saygılarımla..