Dolar 32,5129
Euro 34,9158
Altın 2.432,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C
Cum 14°C

Bayburt’ta Milliyetçi Hareket Partisi ilk seçim startını veren parti oldu

Bayburt’ta Milliyetçi Hareket Partisi ilk seçim startını veren parti oldu
10 Nisan 2023 08:47
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt teşkilatı seçim startını verdi. Yoğun kalabalığın yaşandığı Parti binasında, 2023 seçimleri için çalınmadık kapı bırakılmayacağı sözü verildi.

Toplantıya İl Başkanı İsmail Durmuş, MYK üyesi İdris Aydın 28.Dönem Bayburt Milletvekili adayı Bekir Kasap, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı ve İl Genel Meclis Üyeleri, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Merkez ilçe Başkanı Muharrem Baykal, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl, İlçe ve Belde teşkilatları, Ülkü Ocakları il Başkanı Yunus Emre Zengin ve partililer katıldı.

MHP’nin il başkanlığında gerçekleşen toplantıda açılış konuşması yapan İl Başkanı İsmail Durmuş şunları söyledi:

“Bugün burada güçlü bir şekilde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Seçim startını vermiş olduğumuz bu toplantıda Türkiye ve Türk milletine vefa ve sadakatle bağlı, Türkiye’nin bugünden daha güçlü ve zengin olmasını isteyen, başı dik alnı açık, iman dolu yüreklerdir. MHP’nin Bayburt’tan sesini hem Cumhurbaşkanlığında hemde milletvekili adayımız Bekir Kasap’a vereceğimiz desteği tüm Türkiye’nin duyacağına inancımız tamdır. Bu süreçte partimizden aday olan MYK üyemiz İdris Aydın’a, Onur Abbasoğlu’na, Nejmi Gör’e,  Talha Yücel’e ve Sinan Hürol Kaya’ya teşekkür ediyorum.”dedi.

Bayburt en güçlü desteği verecektir

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ; “15 Ocak’ta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli; Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri startını vermiş, bu doğrultuda lazım gelen ne varsa yapacağımızı cümle âleme duyurmuştur. Bugün bizler de sizlerin bu güçlü katılımınızla desteklediğiniz toplantımızda bugünden itibaren Bayburt’tan seçim startını veriyoruz. Burada bulunan samimi ve ülkücü yürekler, Partimizin seçim hedeflerine ulaşabilmesi için verilecek her görevi, gecesini gündüzüne katarak yerine getireceğine yürekten inanıyorum inşallah 14 Mayıs’ta Bayburt Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve milletvekili adayımız Bekir Kasap’ı en güçlü şekilde destekleyerek gönderecektir.” İfadelerini kullandı.

MHP MYK üyesi İdrsi Aydın ise, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve milletvekili adayı Bekir Kasap’ı güçlü şekilde destekleyeceklerinin altını çizdi.

Adayımız Belli Kararımız Net

İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır’ın selamlama konuşmaları yaptığı toplantıda son konuşmayı MHP 28.Dönem Bayburt Milletvekili Adayı Bekir Kasap yaptı.

“Kasap, “Adayımız Belli Kararımız Net sloganıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yola “Genel Başkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda, ilk olarak Cumhurbaşkanı adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara seçtirmektir. İkincisi olarak da TBMM’de Cumhur İttifakı partilerinin nitelikli çoğunluğu kazanmasıdır. Bu bağlamda MHP’nin TBMM’de güçlü bir temsil oranı yakalaması için Bayburt’ta  bugünden itibaren seçim akşamına kadar amansız, fakatsız, yorulmadan, usanmadan koşturarak mücadelemizi vereceğiz. Bugünkü hazırlık toplantımız coşku içerisinde inanmışlık içerisinde geçiyorsa, Bayburt’un tercihi bugünden hasıl olmuştur. Yüce Rabbim bizleri çıktığımız bu kutlu yolda muvaffak eylesin, başarılı kılsın, hepimizin yüzünü güldürsün. Katılımınız, coşkunuz, mücadele azminiz ve MHP’yi Bayburt’ta zaferle taçlandıracağınız için hepinize ayrı ayrı şimdiden teşekkür ediyorum. Seçim akşamı Bayburt’ta Cumhurbaşkanı adayımız mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP’ye güçlü bir şekilde destek çıkacaktır. Bayburt millidir, Bayburt iman doludur, Bayburt samimiyetten ve yerliden yanadır. Yolumuz açık olsun.” dedi.

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. kuvayi milliye dedi ki:

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, bekir kasap GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞANIN , GENÇLİĞE HİTABESİ , sizleri çok iyi anlatıyor. okumanı tavsiye ederim, belki bir öz eleştiri yaparsınız.

  2. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

    Yani demem oki ; ” Anayasa Madde 2 – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.” de geçen hükümlere bağı her aday benim potansiyel adayımdır.

  3. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

    Zira seçim zamanlarında insan olduğumuzun hatırlanması çok da iyi olmuyor.

  4. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

    İnsan haklarına değer vermeyen hiçbir adayı Bayburt için aday gösterilmesini uygun bulmam. Öncelikle insan hakları gelir. İnsan haklarına saygılı, Bayburt ve Türki’ye’nin geleceği için güven veren adaylara kapım açıktır. Bunu okuyan adaylar var ise kendini öyle yorumlamakta ise inansın ki oyum kendisine olacaktır. Ama az çok aday gösterilen bazı simaları iyi tanıyorum. Nihayetinde Bayburt için aday olan adayların yolu açık olsun , hayırlısı kim olacaksa o kazansın.

  5. Sinan ATEŞ dedi ki:

    Kusura bakmayın doğduğum günden mhp liyim ancak yemin ettim hatta tüm arkadaşlar yemin ettik Devlet Bahçeli gidene kadar oy yok Hudapar ile yan yana gelen adam önce türkiye diyemez sokak ortasında ulku ocakları genel başkanımızı pkk lilara vurdurttanlara buna ses cikartmayanlara üstelik katilleri korumaya alanlara oy yok Ülkenin her bakanlığı çiftlik calanin cirpanin haddi hesabı yok mhp önce türkiye öyle mi hangi haksızlığa ses cikarabildik Halbu ki Başbuğumuz Ulkculuk her türlü haksızlığa karşı asıl Bir baş kaldiri hareketidir.dediği yerde kurttuk kuzuya döndük arkasından o kadar laf ettiğimiz hakaret ettiğimiz Kadri Karaoglunu ilk gördüğümde helallik isteyecegim oyumuda ona vereceğim bu arada seçimi kolay görünce sürekli harcadığı adamları geri plana atıp aday olan arkadaş seninle de sandıkta hesaplasacagiz

  6. Rccp cyln dedi ki:

    Başladık yine seçim tantanasina…el etek öpme seansları..atıp tutmalar…yapmalar etmeler..Ankara’ya kapağı attıktan sonra unutmalar…adam kayirmalar.

  7. esnaf dedi ki:

    VALLAH FUTBOL TAKIMI TUTAR GİBİ PARTİ TUTMASA CAHİL KESİM PARTİYE DEGİL DE ADAYA OY VERSELER ÇOKTAN GELİŞİRDİK .