Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Yüzme Havuzu Geçici Bir Süre Kapanıyor

Yüzme Havuzu Geçici Bir Süre Kapanıyor
23 Ağustos 2017 19:38
A+
A-

Bayburt şehir merkezinde hizmet veren ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çalıştırılan yarı olimpik yüzme havuzu yıllık bakım ve su değişikliği yapılacağından 26 Ağustos 2017 tarihinden itibaren geçici bir süre kapatılıyor.

Yıllık bakımının ne kadar bir süre içerisinde tamamlanacağının tarihi net olarak bilinmeyen yüzme havuzunun, tekrar hizmete başlayacağı tarih Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün sitesinden halka duyurulacağı belirtildi.

YORUMLAR

  1. bünyamin dedi ki:

    havuzun bir çalışanı olarak: burda yapılan yorumları degerlendirmek bana düşer diye düşündüm.. bu havuzu bayburta kazandırmış her kim varsa teşekkür den daha fazlasını hak ettigini düşünüyorum.işin teknik kısmıyla alakalı su degişimi yapılması ve fayans arızaları giderilmesi için 1000 tona yakın suyun boşalması, doldurulması ,temizligi,ısınması yaklaşık 10 15 günlük bir zaman alıyor.onun için insanlar bayram tatilini yaparken burdaki personel halkmıza daha iyi bir havuz hazırlamak için mesai dışında burda zamanını geçiriyor..temizlik kısmına gelirsek o kadar uyarı levhası oldugu halde insanlar duşa girmiyorsa düşünmek lazım….ve bu şikayetleri bu tesiste çalışan müdür,memur,oparetör,can kurtaran vb varken burdan yazacagımıza bu şikayetiburdaki insanlara söylenmesi daha iyi olurdu…

  2. ali dedi ki:

    Havuzun bir müdavimi olarak geçici de olsa kapanmasına üzüldüm.İnşallah en kısa zamanda daha kaliteli şartlarda tekrar halkımıza ve bilhassa gençlerimize hizmet vermeye devam eder. İnsanımız yavaş yavaş havuz kültürünü de öğrenecek. İnşallah şampiyonlar çıkarır hale de gelecektir.

  3. bihemta dedi ki:

    bayburt rumuzlu arkadaş kimsenin haset ettiği yok. dikkat edersen tesisin çok iyi olduğunu belirtmişim. benim şikayetim çalışanların biraz daha dikkatli ve duyarlı olması yönünde. bonesiz havuza girenleri de duş almadan girenleri de gördüm. kabinler ve tuvaletler çok temiz değil. oğlumu kursa yazdırdım evrakları alıp biz sizi arayacağız dediler 1-2 ay ses seda çıkmadı sonra kendim gittim kurs başladığı halde evrakları rastgele bir yere attıkları için aramamışlar. bütün bunlar da sizi rahatsız etmiyorsa size bol ‘çimmeler’.

  4. Bayburt dedi ki:

    Yaklaşık Üç yıldır bu havuzdan yararlanmaktayım. Devletimizden Allah razı olsun. Böyle bir imkanı sunduğu için çoçuğumuda bu havuza gönderiyorum. Çalışanların temizlik konusundaki hasasiyetlerini defalarca gördüm. Havuz yararlanmasını bilmeyen insanların temizliğe riayet etmediklerini de gördüm. Buna rağmen temizlik en iyi şekilde yapılmaktadır. Bu imkanları karalamanın hiç kimseye faydası yoktur. Şu hasetlik huyundan vazgeçin. Saygılarımla…

  5. bihemta dedi ki:

    tesis müthiş ama işletmesi çok gevşek. temizlik yok . havuza gelenler duş almadan direkt havuza giriyorlar kontrol eden yok.