Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bayburt’ta kamu birimleri yeni hükümet konağına taşınmaya başladı

Bayburt’ta kamu birimleri yeni hükümet konağına taşınmaya başladı
14 Haziran 2020 23:29 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2020 23:31
A+
A-

Bayburt’ta Genç Osman Mahallesinde 2018 yılında yapımına başlanan ve kısa bir süre önce tamamlanan Yeni Hükümet Konağına kamu kurumları taşınmaya başlıyor.

Genç Osman Mahallesinde yapımı tamamlanan Yeni Hükümet Konağına taşınan ve hizmet vermeye başlayan Tapu Müdürlüğü ile Kadastro Müdürlüğü oldu. Diğer kurumlar ise Hükümet Konağı binasında hizmet verecekleri bölümlerde hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

5 bin 600 metre kare alan üzerine kurulan ve toplam 16 bin metre kare kapalı alanı bulunan, bodrum + zemin + 3 katlı Yeni Hükümet Konağın binasında 400 kişilik yemekhane, 170 araç kapasiteli otopark, toplantı salonları ile resmi ziyaret ve törenlerin gerçekleştirileceği bölümler yer alacak.

TOKİ tarafından yapımı tamamlanan Yeni Hükümet Konağında Valilik makamı başta olmak üzere aşağıdaki birim ve kurumlar yer alacak.

Yazı İşleri Müdürlüğü,

Tapu Müdürlüğü,

Kadastro Müdürlüğü,

Ticaret İl Müdürlüğü,

İl Milli Eğitim Müdürlüğü,

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Bayburt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı,

İl Mahalli İdareler Müdürlüğü,

İl Dernekler Müdürlüğü,

İl Göç İdaresi Müdürlüğü,

İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü,

Bayburt Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı,

SODES Proje Uygulama Birimi,

OSB Müdürlüğü ile bu kurumlara bağlı birimler yer alacak.

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    HAYIRLI OLSUN…….Yer seçimi , güzergahının hep yanlış olduğunu söyledik..Maliye bakanımız Naci AĞBAL bey bu tip projelerin halka sorulacağını ifade etti, ne soran oldu, nede tartışan ,karar verildi temel atıldı, herkes kabul etmiş gibi yapıldı…ÇORUH İSLAH PROJESİNDEN farkı yok….! Bu proje, valilik veya hükumet konağı de en az etrafıyla beraber 5-6 dönüm BAHÇESİ olmalıydı,bu güzelim bina ÖLÜ doğmuştur…O zamanda demiştik ,bu icraat çevrede TRAFİK kirliliği yaratacaktır.. İyi tarafı da Bayburt’a çevre yolu yapılmasını tetikleyecektir….10-20 sene sonrasını göre bilenler ne demek istediğimi anlıyor… Burası iyi bir BELEDİYE SARAYI olur….Bekleyip göreceğiz..Selamlar..