Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt’ta kahvehanede kumar oynarken yakalandılar

Bayburt’ta kahvehanede kumar oynarken yakalandılar
10 Mayıs 2021 16:24
A+
A-

Bayburt’ta kahvehanede kumar oynarken yakalanan 4 kişi ile kahvehane bulunanlarla birlikte 6 kişiye para cezası kesildi.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce tam kapanma tedbirleri kapsamında, şehir merkezi Hafız Osman Caddesinde bulunan bir kahvehaneye yaptıkları baskında 4 kişiyi kumar oynarken yakaladı.

Kahvehanede ele geçirilen oyun kağıtlarına ve paralara el konulurken, kahvehane sahibi hakkında kumar oynanmasına yer ve imkan sağlanması suçundan adli işlem başlatıldı.

Asayiş  ekipleri kumar oynarken yakalanan 4 kişi ile kahvehanede bulunan 2 kişi olmak üzere toplam 6 kişiye idari para cezası kesti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.