Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı’nın Başkanlığına Yetkin Çavdar Seçildi

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı’nın Başkanlığına Yetkin Çavdar Seçildi
31 Aralık 2023 16:35 | Son Güncellenme: 31 Aralık 2023 16:37
A+
A-

İstanbul’da Fındıkzade’de bulunan Bayburt Kültür ve Yardım Derneğinde gerçekleşen genel kurulda Bayburt Vakfı’nın yeni başkanlığına Yetkin Çavdar seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda görevi bırakan ve Bayburt Vakfı’na hizmet eden tüm isimlere teşekkür eden Av. İsrafil Kahraman yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bayburt Vakfı olarak İstanbul’daki diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ederek, Bayburt’a ve Bayburtluya katkı sunmak adına görevden hiçbir zaman kaçmadık. Vakfımıza yeni yurt binaları kazandırdık. Öğrencilere sağlanan burs hizmetinde her dönem çıtayı yükselttik. Merhum Başkan Kurban Yazoğlu ve iş insanı Şeref Yazoğlu’nun vakfımıza sundukları destekleri hiçbir zaman unutmayacağız. Yeni başkanımız Yetkin Çavdar’a ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

Bayburt Vakfının yeni başkanı Yetkin Çavdar ise, görevi devreden Kahraman ve yönetiminden aldıkları hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak adına çalışacaklarını ifade etti. 

Kongrede Bayburt Kültür ve Yardım Derneği eski genel başkanlarından İlhan Koç, Şeref Yazoğlu, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, Halis Sarıdoğan, Ali Kemal Kumkumoğlu, Kenan Yavuz, Volkan Demirer de birer selamlama konuşması yaptılar. 

Genel kurulun ardından hatıra fotoğrafı çekildi ve yemek ikramı yapıldı.

Yetkin Çavdar’ın başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Dr Hicabi Gökdereli

Dursun Ali Camadan

Dursun Kızıltan

Eşref Şeneroğlu

Faruk Kılıçaslan

Halis Sarıdoğan

İhsan Aktaş

Selim Genç

Nusret Okumuş

Ömer Faruk Akbulut

Sadettin Sağlam

Şeref Yazoğlu

Ümit Akkoyunlu

Yavuz Selim Tetik

Ahmet Aker

Abdullah Yılmaz

Abdurrahman Şentürk

Kenan Yavuz

Bünyami Yazoğlu

Ali Kemal Kumkumoğlu

Mehmail Mangan

Fuat Guguloğlu

Yücel Güngör

Rıfat Özkan

Mustafa Narman

Cihan Kaydu

Sunay Turan

Enver osmanoğlu

Orhan Kaldırım

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.