Dolar32,8688
Euro35,6523
Altın2.549,27
BİST11.018,93
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Açık
Bayburt
26°C
Açık
Per27°C
Cum24°C
Cts23°C
Paz25°C

Bayburt’ta İlköğretim Haftası Kutlamaları coşkulu geçti

Bayburt’ta İlköğretim Haftası Kutlamaları coşkulu geçti
14 Eylül 2023 20:13
A+
A-

Her yıl okulların açıldığı ilk hafta kutlanan İlköğretim Haftası, Bayburt’ta bu sene Şair Zihni İlkokulu’nda kutlandı.

Şair Zihni İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra  Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Güven, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından kendisi de Şair Zihni İlkokulu mezunu olan Belediye Başkanı Pekmezci’ye  Vali Eldivan tarafından okul yönetimince hazırlanan öğrenciyken aldığı karnelerden bir örnek takdim edildi.

Programda öğrenciler tarafından şiirler okundu ve çeşitli gösteriler ile halk oyunları sergilendi.

Törenin sonunda  Vali Eldivan, Belediye başkanı Hükmü Pekmezci ve protokol üyeleri öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek  çeşitli hediyeler verdiler.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.