Dolar 32,2979
Euro 34,7264
Altın 2.396,05
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
19°C
Parçalı Bulutlu
Per 17°C
Cum 15°C
Cts 14°C
Paz 9°C

Bayburt Belediyesi’nin dezenfekte çalışmaları devam ediyor

Bayburt Belediyesi’nin dezenfekte çalışmaları devam ediyor
5 Aralık 2020 14:43
A+
A-

Bayburt Belediyesi hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını değerlendirerek kent merkezinde Koronavirüs ile mücadele adına dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

Koronavirüs ile mücadelenin ilk gününden beri  dezenfekte çalışmalarında yoğun kalabalıkların oluştuğu alanları, toplu ulaşım , duraklar, bankamatikler,çöp kutuları,konteynerleri, banklar,el ile temas sağlanacağı düşündülen halka açık olan her alan ile cadde ve sokakları ilaçlayan Belediye ekipleri diğer taraftan temizlik çalışmalarını da sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci  toplum sağlığı için sterilizasyon çalışmalarının yoğun bir mesai ile devam ettiğini belirterek, “Devlet ve millet olarak tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 ile mücadele içindeyiz. İnşallah bu mücadeleyi en iyi şekilde kazanacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar ve devletimizin yaptığı çağrılara uyarak evlerinde kalsınlar.  Biz onlar için dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarımızı mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürüyoruz. Cadde ve sokakları baştan aşağı  dezenfekte ekiplerimiz ile ilaçlıyoruz.  Kıymetli hemşehrilerimiz lütfen kendi ve ailelerinin sağlığı için evlerinde kalsınlar. Bu vesile ile gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=vYaAhp6XTBo

 

 

YORUMLAR

  1. Fatih dedi ki:

    Turgut Özal bulvarı kaldırımları yazdan beri temizleniyor kaldırımlarda çöp yığınları oluşmuş.Özellikle Esentepe mah ve 112 binasına kadar olan yerler.

  2. Cihan dedi ki:

    Toki konutlarının yolları çökmüş. Aylardır bakan yok. Ordakiler insan değilmi. Göz boyamayı bırakın. Takmışsınız cumhuriyet caddesine. Ama sizde haklısınız orası göz önünde çünkü. Allah korusun bir bakan gelir size fırca atar..