Dolar33,1156
Euro35,9668
Altın2.524,72
BİST10.916,53
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz26°C
Pts27°C
Sal25°C

Bayburt’ta Hayati İnanç söyleşisine yoğun ilgi

Bayburt’ta Hayati İnanç söyleşisine yoğun ilgi
25 Kasım 2022 10:46 | Son Güncellenme: 25 Kasım 2022 10:49
A+
A-

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları tarafından Çoruh Kültür Merkezinde düzenlenen program için Bayburt’a gelen Hayati İnanç’ın söyleşi programına partililer yoğun ilgi gösterdi.

Saat 18.00 de Zahit Mahallesinde bulunun ve seyirci kapasitesi sınırlı olan Çoruh Kültür Merkezinde Hayati İnanç’ı izlemek için giden kadınların büyük bir bölümü yer bulamadıkları için geri dönmek mecburiyetinde kaldılar.

AK Parti teşkilatının hazır bulunduğu söyleşi öncesi, siyasi sloganların dakikalarca devam ettiği programa davet edilen Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’de katıldı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.