Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 18°C

Bayburt’ta eşinden ayrı yaşayan kadını evinde boğarak öldürdü

Bayburt’ta eşinden ayrı yaşayan kadını evinde boğarak öldürdü
27 Aralık 2023 00:38 | Son Güncellenme: 27 Aralık 2023 00:46
A+
A-

Bayburt şehir merkezinde akşam saatlerinde evine gittiği kadınla tartışan 45 yaşındaki F.S. isimli zanlı,  41 yaşındaki F.Ç. isimli kadını boğarak öldürdü. Cinayeti işleyen zanlı kaçarken yakalandı ve gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde şehir merkezi Vali Nihat Üçyıldız caddesinde eşinden ayrı çocuklarıyla birlikte bir evde yaşadığı öğrenilen F.Ç. nin evine giden F.S. isimli zanlı tartıştığı kadını boğarak öldürdü.

Olayın haber verilmesi üzerine emniyet ekipleri cinayetin işlendiği eve gelerek inceleme başlatırken, kendisi de evli olan zanlı olay yerine yakın bir sokakta yakalanarak gözaltına alındı.

Cinayetin işlendi eve gelen 112 sağlık ekipleri olay yerinde hayatını kaybeden kadını otopsi için Bayburt Devlet Hastanesine götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Hasan bayram dedi ki:

    İcim yandı.ulan adi aşagılık herif,hem evlisin hemde korunmaya muhtaç devlete emanet bir kadina ve ustelik sabileri olan bir kadına kast ediyorsun.idam varsa ancak adalet var olur.