Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Tanıtım Günleri sona erdi

Bayburt Tanıtım Günleri sona erdi
3 Aralık 2021 08:53 | Son Güncellenme: 3 Aralık 2021 19:58
A+
A-

Türkiye Bayburtlular Federasyonu öncülüğünde 2’ncisi organize edilen Bayburt Tanıtım Günleri sona erdi.

İstanbul Maltepe Fuar Alanında düzenlenen ve 4 gün devam eden tanıtım günleri yoğun ilgi gördü. Ulusal ve yerel basında yer alan etkinlikler Bayburt’un tanıtımı açısından önemli bir katkı sağladı.

Türkiye Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka etkinlikler sonrası yaptığı yazılı basın açıklamada etkinliklere katkı sunan ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Saka’nın yazılı açıklaması şöyle:

“Aziz Bayburtlu hemşerilerim ve Bayburt dostları. Dede Korkut Yurdu Bayburt’umuzun gönül birlikteliğinin en güzel buluşması olan Bayburt Tanıtım Günleri sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  

Kıymetli hemşehrilerimiz, Bayburtlular’ın gönül birlikteliğinin zirve duygularla yaşandığı ve bu yıl 2.sini gerçekleştirdiğimiz muhteşem buluşmanın sonucunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Buluşma esnasında bizleri maddi ve manevi destekleriyle yalnız  bırakmayan Bayburt milletvekilimiz Fetani Battal, İstanbul Milletvekilimiz Gökhan Zeybek,  İstanbul Milletvekilimiz Doçent Doktor Sare Aydın, Sağlık sorunları nedeniyle programımıza  katılamayan  fakat desteklerini hiç esirgemeyen Sayın Bayburt  Valimiz Cüneyt Epcim , yine  gayretlerinden dolayı Bayburt Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci,

İstanbul büyük şehir belediye başkanı, Ekrem İmamoğlu ve danışmanı Hasan Akkuş,  Ankara Valisi  Vasip Şahin, Bayburt Vakfı başkanı Av. İsrafil Kahraman, Ak parti İstanbul İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İstanbul il başkanı Birol Gür, Yargıtay 16. Dairesi Üyesi Şerafettin Saka, Op. Dr. Hicabi Gökdereli, Emekli Albay Atilla Güler, Halkbank Yönetim Kurulu üyesi Şeref Aksaç, Amasya Valimiz Mustafa Masatlı, Samsun eski Valimiz Mülkiye Baş Müfettişi  Osman Kaymak, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet  Yıldırım, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Ak parti Bayburt İl başkanı Hacı Ali Polat, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Demirözü Belediye Başkanı Aslan Gürer, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Bayburt şehit ve Gazi aileleri derneği, Bayburt Merkez ilçe mahalle ve köy muhtarları derneği yöneticileri, Bayburt Özel idare Spor Kulüp Başkanı Celil Çalışkan, Bayburt Kültür İl Müdürü Bekir Kurtoğlu, İstanbul Bayburt Spor kulüp başkanı Bünyamin Yazoğlu ve  İş İnsanlarımız,  Kazım Ay, Yüksel Aktaş, Şeref Yazoğlu, Rahmani Taş, Muhammed  Karaoğlu, Gürsoy Atlı, Ümit Akkoyunlu, Hüsamettin Elçi, Levent Ayaz Remzi Dursun Kaya, Alaattin Altuntaş, İbrahim Aydın, Adnan Bayram, Yetkin Çavdar,  Sanatcılarımız Kültür elçilerimiz, Folklor ekiplerimiz  ,Sivil toplum örgütlerimiz, Basın yayın kuruluşlarımız, sosyal medya guruplarımız, Derneklerimiz ve çok kıymetli isimleri saymak bitmeyen hepsi bir birinden kıymetli dernek başkanlarımız,  Bilge İnsanlarımız, gayret ve dualarıyla muhterem hanımefendiler, Türkiye Bayburtlular Federasyonunun  kıymetli yöneticileri ve en az bizim kadar önem arz eden muhterem gönüllü Bayburt sevdalıları, Kadim Kent Bayburt’umuzu doyasıya yaşama sevincini bizlere yaşattığınız için sizlere minnettarız.

Farkında olmadan bilerek ve ya  bilmeden yapmış olduğumuz hatalar ve eksiklerimiz olduysa affınıza ve  hoş görünüze sığınırız.

Bayburt kültürünün yanı sıra yöresel ürünlerimizin de tanıtıldığı etkinliğimizde  kültürel değerler  ile birlikte yöre ürünleri için ekonomik artı değer kazandırdık. Ulusal ve yerel basında Bayburt isminin sıkça zikredilmesini kıymetli buluyoruz.

Sevdamız Bayburt İçin diyerek tüm hemşehrilerimizi bu güzel buluşmada  birlikte görmenin haklı gururunu yaşadık. Tüm Bayburt sevdalılarına katılımlarından dolayı çok çok teşekkür ediyor “Sevdamız Bayburt İçin” diyerek herbirinize kalbi şükranla teşekkür ediyorum. 

Her Yanı Gül Dolu Bülbül Aratmaz..

Güllere Gül Katıp Dal Açar Bayburt 

Mazluma Yurt Olur Yol Açar Bayburt..

İnsanı Emindir Sözü Karartmaz 

Milleti Dürüsttür Yüzü Karartmaz 

Mevlaya Baş Eğip El Açar Bayburt 

Sevdası Uğruna Kol Açar Bayburt.”

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. taihçiler bayburt platformu-almanya dedi ki:

    herkese tşkler dileyerek sn başkan saka ve ekibine müjde,tarihi muhammet hanefi cengi,balca köyü
    türbesi ziyarete açıldı,hayatı tv dizi olur.,sn sakaya bildirir,saygılarımızla.Bayburt-Almanya

  2. Murat Çelik dedi ki:

    Tanıtımın sonunda kaç tane tur acentesi Bayburt’ u Karadeniz turu programına dahil etti?