Dolar32,9169
Euro35,7598
Altın2.526,33
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt’ta bir gün içerisinde 5 köyde yangın çıktı

Bayburt’ta bir gün içerisinde 5 köyde yangın çıktı
9 Ekim 2023 10:27 | Son Güncellenme: 9 Ekim 2023 10:38
A+
A-

Bayburt’un merkeze bağlı 5 köyünde bir gün içerisinde henüz bilinmeyen nedenlerle çıkan örtü yangınları itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında söndürüldü.

Merkeze bağlı Petekli, Helva, Yukarı Kırzı, Alıçlık ve Buğdaylı köylerinde Pazar günü çıkan örtü yangını Bayburt Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından saatler süren müdahaleler sonrasında söndürüldü. Alıçlık (Kestesi) köy yakınında çıkan örtü yangınının söndürülmesi ise gece saatlerine kadar devam etti.  

Örtü yangınlarının aynı gün içerisinde ve güneşin etkisinin olmadığı bir dönemde çıkmış olması itfaiye ekipleri tarafından endişe ile karşılandı. Benzer örtü yangınlarının zaman zaman kasıtlı bir şekilde yakılabildiği veya tarlada anız yakılması sonrası çıkan yangınlardan kaynaklanabildiği altı çizildi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.