Dolar32,9814
Euro35,9043
Altın2.503,96
BİST10.871,48
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 28°C
Az Bulutlu
Bayburt
28°C
Az Bulutlu
Cum23°C
Cts23°C
Paz25°C
Pts28°C

Bayburt’ta apartmanın 3. katından düşen çocuk hayatını kaybetti

Bayburt’ta apartmanın 3. katından düşen çocuk hayatını kaybetti
6 Nisan 2022 16:13
A+
A-

Bayburt merkeze bağlı Yazyurdu (Çakmaz) köyünde 3. kattaki evinin penceresinden düşen 3 yaşındaki Aişe Sena Demirhan hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yazyurdu köyünde evlerinin 3. katında pencereden düşen Demirhan ağır yaralandı. Olayın haber verilmesi üzerine köye gelen 112 acil sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından çocuğu Bayburt Devlet Hastanesine getirdi.

Hastanede müdahale yapılan Aişe Sena Demirhan Erzurum’a sevki sırasında hayatını kaybetti.

YORUMLAR

  1. Kadirdedi ki:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bıktık artık bu Trabzon Erzurum sevkiyatlarından hastane yapılmış içinde ne doktor var ne malzeme devletin bu olaya bir çözüm bulması lazım

  2. hemşeridedi ki:

    yeni hastaneler yapıldığı halde niçin erzurum sevk olayı son bulmuyor ? niçin bizim hastanelerimizde gerekli tedavi yapılamıyor ? ne vakit son bulucak ?

  3. MUSTAFA ŞALCIdedi ki:

    ALLAH RAHMET EYLESİN