Dolar 32,4554
Euro 34,7460
Altın 2.423,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Bayburt’ta 2024 yılının ikinci zammı ekmeğe geldi

Bayburt’ta 2024 yılının ikinci zammı ekmeğe geldi
14 Şubat 2024 09:24 | Son Güncellenme: 14 Şubat 2024 09:35
A+
A-

Bayburt’ta 2024 yılında dolmuş ücretlerinden sonra, 7 liradan satılan 220 gram ekmeğe de zam geldi ve fiyatı 8.5 liraya yükseldi.

Bayburt il genelinde satılan 220 gram ekmeğe yaklaşık yüzde 22 zam uygulanarak 8.5 liraya yükseldi. Ekmeğin gramajı değişmedi 220 gram olarak satılacak.

Fırıncılar ekmek üretiminde artan maliyetler nedeniyle Bayburt Fırıncılar Odası’na ilettikleri talebi üzerine Esnaf Odaları Birliği tarafından alınan kararla Bayburt’ta 14 Şubat  2024 tarihinden itibaren ekmek 8.5 liradan satılacak.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Adem dedi ki:

    Milletin akli ile alay ediyorlar firincinin kar marji yüzde dörtyuz milletin kanını emecek ler yazıktır günahtır devlet buna acilen çözüm bulmalı

  2. Ömer dedi ki:

    Bana birtane durumu iyi olmayan fırıncı gösterebilirmisiniz? Nedir bu insanların aklı ile dalga geçmeyin lütfen

  3. Murat Can dedi ki:

    Yarasın. Şifa olsun. Biraz daha artsın. Gariban ne yiyecek? Patates, soğan, mercimek, salata. Yine de reis dünyaya kafa tutuyor. İsrail, Mısır, Suriye. Hepsi anlayacak gerçeği. Diriliş, Ertuğrul, Osmanlı, Abdülhamit. Maşallah.

  4. Bamsı dedi ki:

    Ramazan ayına 10 lira derler

  5. Ali Aktaş dedi ki:

    Bu gelen zamlara tepki vermeyen millet zamlara razı olmuş demektir, ben şuanda Hollanda dan yorum yapıyorum burada akar yakıta 8 sent zam geldi gelen tepkiler üzerine zam geri çekildi, burdaki halkın partisi yok millet cebine bakıyor.
    Hollanda’da geçen seneki fiatla bu seneki gıda fiatı çok düştü ekmek dahil. Allah milletin yardımcısı olsun, ben 3 ay önce Türkiye’den geldim ben gelirken mazot 35 tl idi şimdi olmuş 45 tl böyle bir zam dünyanın hiç bir yerinde görülmemiş..

  6. HAYRULLAH ÇALIŞKAN dedi ki:

    Çay zammından sonra ekmek zammıda vatandaşı iyice zorlayacaktır.

  7. Faik dedi ki:

    Kim zam yaptıysa gelmiş ve geçmiş tepkileri göz önünde bulundursun yiyen var yiyemeyen var

  8. Tayfun dedi ki:

    Ramazan pideleriniz’de şimdiden zamanlandı vatana millete hayırlı olsun.

  9. Muharrem dedi ki:

    Ekmek fiyatları bence 15 tl olmalı ki hem satılmasın hem’de vatandaş çok ekmek yemekle doymayacağını anlasın.

    1. burakbabba dedi ki:

      millet zaten hamur işi yiyeyiye bu hale getirdi ülkeyi belki beyinlere oksijen giderde sürü olmaktan çıkarlar.

  10. mehmet dedi ki:

    seçimden sonra 10 olur