Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburtlular Federasyonu’ndan İmamoğlun’a Teşekkür Ziyareti

Bayburtlular Federasyonu’ndan İmamoğlun’a Teşekkür Ziyareti
10 Ocak 2020 23:24
A+
A-

Türkiye Bayburtlular Federasyonu Yönetim Kurulu İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yazılı bir basın açıklaması yapan ve Türkiye Bayburtlular Federasyonu’nun partiler üstü bir kuruluş olduğunu vurgulayan Bayburtlular Federasyon Başkanı Hasan Saka, “Bayburtlular Federasyonu’nun yönetimini birçok siyasi partide görev almış olan hemşehrilerimizden oluşturarak yola çıktık. Bu anlayışla en iyi hizmet verebilmenin farklı ve çok seslilikten geçtiğine inanarak ve hiç kimseye ön yargılı bir yaklaşım içerisinde olmadan ve her kesime aynı mesafede durarak görev yapmaya başladık” dedi.

“Bayburt için her kapıyı çalmaya devam edeceğiz”

Bayburt Tanıtım Günlerinde gerçekleştirdikleri organizasyonun hala olumlu yankılarının devam ettiğini belirten Saka, “ Bayburt tanıtım günleri nedeniyle hemşehrilerimizden hala takdir içeren telefonlar ve mailler alıyoruz. Bu organizasyonda desteğini esirgemeyen ve Yenikapı’yı bizlere tahsis eden ayrıca organizasyonda destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlun’u ziyaret ederek kendilerine bizlere sağladıkları destekten dolayı teşekkür ettik. Yönetim olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaret sonrası sosyal medyada bizlere yönelik anlaşılmaz bir şekilde ağır eleştiriler yöneltilmeye başlandı. Bu anlayış içerisinde olanları anlamakta zorluk çektiğimizi belirtmek isterim.

Bizler İstanbul gibi metropol bir şehrin belediye başkanını ziyaret ettik. Önümüzdeki süreç içerisinde programlarımız dahilinde siyasi partilerimizi de tek tek ziyaret ederek, onlardan beklentilerimizi ve isteklerimizi aktaracağız. Bu anlayış içerisinde Bayburt’umuza katkı sağlayacak olan her kapıyı da çalmaya devam edeceğiz. Bizler siyasi bir parti değiliz ve siyaset yapmıyoruz. Tek amacımız bu güne kadar eksik ve yapılamayan hizmetleri başarmak ve bütün derneklerimizle birlikte güç birliği oluşturarak güzel şehrimize katkı sunmaktır. Bizim gibi dernekler arı misali çalışmalı ve bütün çiçekleri ziyaret ederek bal yapmalıdır. Tek bir çiçeğe bağlı arıdan kaliteli bal alınamaz. Bu anlayışla hizmet yarışımızı devam ettireceğiz.

Elimizde hiç bir siyasi partinin bayrağını taşımıyoruz ve böyle bir amaçla da yola çıkmadık. Sadece Bayburt’umuzun bayrağını taşımak ve daha iyi yerlere hep birlikte getirmek istiyoruz. Bu güne kadar siyasi mantıklarla yola çıkanların verimli olmadığına şahit olduk. Bizleri siyaset değil samimiyet ve hizmet yarışının birleştireceğine inanıyoruz. Daha yolun başındayız. Bayburtlu olmanın pozitif bir ayrımcılık olduğunu biliyor ve buna inanıyoruz. Bu güzel şehrin, güzel insanlarına hizmet için hizmet kervanı misali yola dizildik. Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcı olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.