Dolar33,0808
Euro35,9763
Altın2.524,19
BİST10.871,48
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz26°C
Pts27°C
Sal25°C

Bayburt Ülkü Ocakları İstanbul’un Fethini Kutladı

Bayburt Ülkü Ocakları İstanbul’un Fethini Kutladı
31 Mayıs 2024 20:22
A+
A-

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığınca “29 Mayıs İstanbul’un Fethi” dolayısıyla seminer düzenlendi.

Ocak teşkilatı, parti mensuplarının yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği seminer Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Seminer kapsamında tarih öğretmeni Cenk Solgun Osmanlı’yı dünya imparatorluğuna dönüştüren padişah Fatih Sultan Mehmet ve İstanbul’un fethine ilişkin detayları katılımcılarla paylaştı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömer Yardımcı, seminerin ardından yaptığı konuşmada, çağ açıp çağ kapatan Fatih’in torunları olmaktan büyük gurur duyduklarını söyledi.

Atalarının bu topraklar için verdiği mücadeleyi ve şehitlerin anısını her zaman yaşatacaklarını dile getiren Yardımcı, “Şehitlerimizin kanları ile sulanan bu topraklarda yeni Fatihler bu ocaklarda yetişecektir . Ülkücüler dirilecek İlah-i Kelimetullah davası devam edecektir. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi ve ülkücü şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.