Dolar 32,5412
Euro 34,8528
Altın 2.426,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Bayburt Özel İdarespor, Serik maçında eski günlerine döndü!

Bayburt Özel İdarespor, Serik maçında eski günlerine döndü!
7 Şubat 2021 15:40 | Son Güncellenme: 7 Şubat 2021 15:46
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor kendi sahasında konuk ettiği Serik Belediyespor’u 4-1 gibi net bir skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Geçtiğimiz hafta Sivas Belediyespor maçında son dakikalarda bulduğu galibiyet golüyle lige tutunan Bayburt Özel İdare Spor, Serik Belediyespor’dan aldığı 3 puanla çıkışını devam ettirdi.

Maça hızlı başlayan Bayburt Özel İdare Spor ilk dakikalarda rakip kalede gol aramaya başladı. 9. dakikada İbrahim Alan yakaladığı pozisyonu iyi değerlendirdi ve attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Baskısını artıran sarı siyahlılar, 14 ve 17. dakikalarda yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. Serik Belediyespor ise kendi sahasından çıkmakta ve rakip kalede  pozisyon üretmeyi başaramadı.

Serik Belediyespor 11.dakikada önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Sağ kanattan geliştirdikleri atakta kaleciyi geçen top direğin içerisinden döndü.

Dakikalar 24’ü gösterdiğinde Bayburt Özel İdare Spor’dan Emre Şahin ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu kaleci İbrahim Demir’in sağından ağlara gönderdi 2-0.

İlk yarının sonuna doğru 43. dakikada İbrahim Alan, Serik defansında yapılan hatayı affetmedi ve takımının üçüncü golünü kaydetti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına rahat ve kontrollü başlayan ev sahibi Bayburt Özel İdarespor, rakibinin üzerine fazla yüklenmeden kontra ataklar rakip kaleye gitmeye çalışırken, Serik Belediyespor ise gol bulmak adına kanatları kullanmaya çalıştı.

Maçta dakikalar 87’yi gösterdiğinde iki golün sahibi İbrahim Alan tekrar sahneye çıktı ve takımının dördüncü golünü kaydetti 4-0.

Maçın 90. dakikasında Serik Belediyespor Murat Gürbüzerol’la gol buldu ve maç 4-1 Bayburt Özel İdarespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Sezonun en iyi mücadelesine sahne olan maçta yeni transferlerin takıma ne denli güç kattığı net bir şekilde görülüyordu. Oynadığı oyun ve mücadele hırsı sarı siyahlıların önümüzdeki haftalarda üst sıralara çıkabileceklerini kanıtlar gibiydi.

Ligdeki puanını 20’ye çıkaran Bayburt Özel İdare Spor  14 Şubat Pazar günü Kardemir Karabükspor’la deplasmanda  karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –  Serik Belediyespor  4- 1

Bodrumspor   –   1922 Konyaspor   5 – 2

Elazığspor   –   Kardemir Karabükspor  0 – 2

Karacabey Belediyespor   –  Eyüpspor  0 – 2

Kırşehir Belediyespor   –   Kastamonuspor  2 – 0

Mamak FK   –    Etimesgut Belediyespor  1 – 5

Pazarspor   – Kırklarelispor  0 – 2

Pendikspor   –   Turgutluspor  3 – 0

Sakaryaspor  –   Tarsus İdman Yurdu  3 – 1

Sivas Belediyespor   –    Van Spor  1 – 2

 

YORUMLAR

  1. ŞİNGAHLI dedi ki:

    Aman arkadaşlar, denizi geçtik bu hafta derede boğulmayalım…Karabük maçı galibiyeti bizleri yukarı taşıyacaktır.. İnşallah bundan sonra puansız haftamız olmayacak, başkanı, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ediyorum..

  2. HİKMET SEVDA dedi ki:

    elinize ayağınıza sağlık gençler