Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Bayburt Özel İdare Spor, Genç Osman’da Silivrisporu mağlup etti

Bayburt Özel İdare Spor, Genç Osman’da Silivrisporu mağlup etti
17 Mart 2024 16:35 | Son Güncellenme: 17 Mart 2024 19:22
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor sezonun bitimine 6 hafta kala evinde mücadele ettiği Silivrisporu 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan aldı.

Genç Osman Stadyumunda saat 14.00 de başlayan maçta, saha zemininin ıslak ve kaygan olması iki takımında oyun düzenini olumsuz etkiledi.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın da izlediği maça mutlak 3 puan için sahaya çıkan sarı siyahlılar taraftarlarının da desteğiyle maçın 10 dakikasını baskılı oynadı.

Bayburt Özel İdare Spor 34. dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta, Burak taşdemir’in ceza sahasına ortaladığı topu ağlara gönderen Melih Kılıç takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk 45 dakika bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına daha iyi başlayan konut ekip Silivrispor, kanatlardan geliştirdiği  ataklarla beraberlik golü aramaya başladı.

Dakikalar ilerledikçe Bayburt Özel İdare Sporlu futbolcular iyice yorulmaya başladı. Sarı Siyahlılar rakibinin ataklarını sadece karşılarken kontra ataklarla da ikinci golü bulmanın yollarını denedi.

Maçta 6 dakikalık uzatma adeta 90 dakikaya bedel bir şekilde stres içerisinde geçti. Maçın hakemi bitiş düdüğünü çaldığında taraftarlar ve futbolcular derin bir nefes alarak 3 puanın tadını çıkarmaya başladılar.

Önemli bir 3 puanın hanesine yazdıran Bayburt Özel İdare Spor ligdeki puanını 18’e çıkardı.

Zorlu bir maç sonrası galip gelen Bayburt Özel İdare Spor 24 Mart Pazar günü deplasmanda 1922 Konyaspor’la deplasmanda mücadele edecek. 

Haftanın maç sonuçları: 

Bayburt Özel İdare Spor  –    Silivrispor  1-0

Büyükçekmece Tepecikspor   –   Erbaaspor  0-5

Fatsa Belediyespor   –   Kuşadasıspor  2-1

Karaköprü Belediyespor   –  Belediye Kütahyaspor  3-2

Osmaniyespor FK   –  Akhisarspor  3-1

Sivas 4 Eylül FAŞ  –  Ağrı 1970 Spor  1-2

Bornova 1877    –  Darıca Gençlerbirliği  1-0

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    Bayburt ligin ikinci yarısına fırtına gibi başladı inşaallah bu seri devam eder ligde kalır

    1. zahitli dedi ki:

      Hakan bey ,hangi 2. yarıya fırtına gibi başladı, başka takımlamı karıştırırdın, sahamızda 4 puan kaybettik, deplesmanda 3 puanımız yok..

  2. Futbol sever dedi ki:

    Kutluyorum.. Şimdi bu hafta 6 belkide 9 puanlık bir maça çıkacağız , stres yapmadan bu maçı kafamızda yaşamalıyız ,herkes iki kişilik oynayacak bu hafta, yenemezsem korkusu 1922 Konya takımında olacak ,her atağımızda gol yapacağız diye oynamalıyız. 1-0 öne geçersek ,rakip geride daha çok açık verir, 2. golü de buluruz.. Umutluyuz, bu yolda zaten deplasman süprizi , bir destan yazmayı bekliyorum, inşallah bu maç olur. Takıma, teknik heyete başarılar dilerim..