Dolar33,0009
Euro35,8564
Altın2.537,27
BİST10.991,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C

Bayburt Jandarma ekipleri çeşitli suçlardan aranan şahısları yakaladı

Bayburt Jandarma ekipleri çeşitli suçlardan aranan şahısları yakaladı
27 Mayıs 2024 09:45 | Son Güncellenme: 28 Mayıs 2024 11:14
A+
A-

Bayburt genelinde meydana gelen kablo hırsızlığı ve çeşitli suçlardan aranan şahıslar Bayburt İl Jandarma Komutanlığının başlattığı operasyonlarda yakalandılar.

2019-2020 yıllarında Bayburt genelinde meydana gelen (3) Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlığı olayının şüphelisi olarak tespit edilen ve Kocaeli ilinde ikamet eden şahıs ile İstanbul ilinde bulunan aranan şahısların yakalanması amacıyla Bayburt İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen operasyon sonucunda yakalandılar. 

Hırsızlık olayının şüphelisi 1994 doğumlu M.İ. adlı şahıs Kocaeli’ndeki ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Aynı olaya karışan 4 şüpheli de Bayburt ve Erzurum’da yakalandılar. 

İstanbul’da bulunan aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak yapılan operasyonda ise, 5 dolandırıcılık, 1 cinsel taciz, 1 uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, 1 parada sahtecilik, 1 vergi usul kanununa muhalefet suçundan olmak üzere toplamda 29 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan 9 şahıs yakalanarak cezaevlerine teslim edildi.

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.