Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Bayburt Konserinde İkilem söyledi gençler coştu

Bayburt Konserinde İkilem söyledi gençler coştu
21 Temmuz 2023 08:33 | Son Güncellenme: 21 Temmuz 2023 08:34
A+
A-

Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında gerçekleştirilen dördüncü gün konserlerinde İkilem Grubu gençleri coşturdu.

Gecede ilk olarak ANGORA Halk Oyunları Grubu ve Giresun Belediyesi Halk Oyunları Ekibi sahne aldı.  Giresun ve Ankara halk oyunlarının en güzel örneklerini sergileyen folklor ekipleri büyük alkış aldı.

Halk oyunlarından sonra sahne sırası Bayburtlu sanatçılar Muhsin Bayburtlu, Sehlan Burak ve Sincanlı Filiz’e geldi. Muhsin Bayburtlu, Sehlan Burak ve Sincanlı Filiz seslendirdikleri birbirinden güzel türkü ve şarkılarla geceye renk kattılar. 

Daha sonra sahneye çıkan ve alternatif pop müziğinin önemli gruplarından İkilem birbirinden güzel şarkılarla izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. En güzel parçaları Bayburtlular için seslendiren İkilem’in söylediği tüm şarkılarına dinleyenlerde eşlik etti.

İzleyenlerin eğlenceye doyduğu temponun bir an olsun bile düşmediği gece Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli’nin grubun solistleri Serhat Karan ve Uğur Ateş’e plaket ve çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

Etkinliğe, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, kurum müdürleri, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Yunus Emre Zengin, il dışı Bayburt derneklerinin başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

  1. Cafar dedi ki:

    Protokolün keyfi bozulmasın diye koca şehrin insanlarını kutu kadar yere sıkışmaya mahkum ediyorlar. Konserlerde insanlar özellikle gençler doyasıya eğlenirler bizde ise kendilerinin dahi sığamadığı yerde eğlenmesi isteniyor neden protokolün keyfi bozulmasın. Semt sahasına sahne kurup protokolü kenara alıp halkada eğlenecek yer vermek zor tabi ..