Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Vali Epcim ve Milletvekili Battal Aydıntepe’de yatırımları inceledi

Vali Epcim ve Milletvekili Battal Aydıntepe’de yatırımları inceledi
12 Ekim 2020 14:56 | Son Güncellenme: 13 Ekim 2020 19:04
A+
A-

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Milletvekili Fetani Battal, Aydıntepe ilçesinde devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Aydıntepe Kaymakamı Tanju Çanakcıoğlu’ndan ilçenin genel durumu hakkında brifing alan Vali Epcim, ilk olarak Gümüşdamla göleti’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Daha sonra Köydes projesi kapsamında Aydıntepe Yaylası Gölet çıkışında yapımı devam eden Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatını gezen Epcim yetkililerden bilgi aldı.

Kuşmer Yaylasına geçen Vali Epcim, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Daha sonra Aydıntepe Meslek Yüksek Okulu ve “Aydıntepe Yeşil Yol ile Şenleniyor” projesi kapsamında yapımı tamamlanan doğa ile uyumlu evlerde incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretleri esnasında Vali Epcim’e Bayburt Milletvekili Fetani Battal, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, İlçe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, İlçe Jandarma Komutanı Rıfat Eryiğit ve İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali Şahin eşlik ettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.