Dolar 32,5668
Euro 34,9970
Altın 2.425,42
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Bayburt, EMİTT Fuarında Baksı Müzesi ile Tanıtıldı

Bayburt, EMİTT Fuarında Baksı Müzesi ile Tanıtıldı
2 Şubat 2020 12:28
A+
A-

24. EMITT, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 30 Ocak Perşembe günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Fuarda Bayburt Baskı standı ile yerini aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığıyla gerçekleştirilen 24. EMİTT 2020 Turizm Fuarı’na Baksı Müzesi kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ve Bayburt İl Kültür Müdürü Bekir Kurtoğlu katıldı. Büyük ilgi gören standın ziyaretçileri arasında Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş’ta vardı.

30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında açık olacak Fuar’da tüm dünyadan katılımcılar, sektörün uzmanları turizm sektörünün küresel ve yerel gündem konularını tartışırken, 35’ten fazla ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları, turistik tesisler ve Türkiye’den 33 il ile 30 ilçenin tanıtımı gerçekleşiyor.

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanında gerçekleşen Organizasyonda Bayburt’un tarihi doğal ve turistik değerlerini Karadeniz destinasyonuna eklemek amacıyla Acente temsilcileriyle bire bir görüşmeler yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.