Dolar32,9600
Euro35,8343
Altın2.520,79
BİST10.901,54
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz26°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt Halk Eğitim Merkezinde yıl sonu sergisi düzenlendi

Bayburt Halk Eğitim Merkezinde yıl sonu sergisi düzenlendi
6 Haziran 2024 20:56
A+
A-

Bayburt’ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında hayat boyu öğrenme kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla Bayburt Halk Eğitimi Merkezinde çeşitli etkinlikler ve yıl sonu sergisi düzenlendi.

Vali Mustafa Eldivan, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda katılımın olduğu Hayat Boyu Öğrenme Haftası programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Açılış ve protokol konuşmaları sonrasında Halk Eğitimi Merkezi ekipleri, halk oyunları gösterilerini sergiledi. Yöresel halk oyunları gösterileri ve canlı müzik dinletisinin ardından sergi açılışı gerçekleşti.

Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin emekleriyle hayat bulan ve yıl sonu sergisinde yerini alan çiniler, seramikler, el işlemeleri, takılar, örgü desenler, nakışlar, ehram tasarımlar, kehribar taşından yapılan takılar, görsel sanat ürünleri ve hediyelik eşyalar açılışa katılanlar tarafından ilgiyle incelendi ve beğeni kazandı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler, Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulan aşçılık atölyesinin açılışıyla devam etti.

Aşçılık Atölyesinin açılış yapan Vali Mustafa Eldivan, Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin marifetli elinde hayat bulan birbirinden güzel tasarımları oluşturan usta öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.