Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Vali Yardımcısı Emine Dicle, pansiyonlarda kalan kız öğrencileri ziyaret etti

Vali Yardımcısı Emine Dicle, pansiyonlarda kalan kız öğrencileri ziyaret etti
20 Ekim 2022 16:46
A+
A-

Bayburt Vali Yardımcısı Emine Dilce, Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonlarını ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Emine Dilce, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve Şube Müdürü Ramazan Demir’le birlikte Rekabet Kurumu Anadolulu Lisesi’nde pansiyondaki birimleri gezdikten sonra kız öğrencilerle akşam yemeğini birlikte yedi.

Dicle, daha sonra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine geçerek pansiyondaki katları ve birimleri inceledi. Öğrencilerle okul yemekhanesinde bir araya gelerek öğrencilere çok çalışmalarını ve kitap okumalarını tavsiye etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Vali Yardımcısı Emine Dilce’ye teşekkürlerini sunarak devletin sunmuş olduğu imkanlar doğrultusunda öğrencilerin her daim destekçisi olduklarını ifade etti.

Yurtlarda sağlanan internet desteğiyle öğrencilerin ve pansiyonlarda nöbet tutan öğretmenlerin Öğrenci-Öğretmen Destek Sistemi’nden yararlanabileceklerini belirtti. Eğitimde fırsat eşitliği doğrultusunda yurtta kalan öğrencilerin sorunlarını en aza indirmek gerektiğini vurgulayarak bu konuda gayret eden tüm yöneticilere ve öğretmenlere teşekkür ederek öğrencilere başarılar diledi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.