Dolar33,0298
Euro35,8741
Altın2.522,26
BİST10.991,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Cum22°C
Cts23°C
Paz26°C
Pts27°C

Türk Boksu Seyfullah Dumlupınar’a Emanet…

Türk Boksu Seyfullah Dumlupınar’a Emanet…
3 Ocak 2016 11:49 | Son Güncellenme: 3 Ocak 2016 20:14
A+
A-

Türkiye Boks Federasyonu aldığı kararla Türk Milli Boks Takımı baş antrenörlüğüne Seyfullah Dumulupınar’ı getirdi.

Boks Milli Takımının emanet edildiği Dumlupınar’a ayrıca Dünya Boks Birliği (WSB) de mücadele edecek olan milli boksörlerin baş teknik direktörlüğü görevi de verildi. İlk kez önemli bir sorumluluk verilerek göreve getirilen Dumlupınar, Milli takım kampına katılmak üzere Bayburt’tan Kastamonu’ya hareket etti.

Bayburt’un gurur duyduğu Milli boks antrenörü  Seyfullah Dumlupınar, Türkiye açısından önemli bir göreve getirildiğinin bilincinde olduğunu belirterek, kendisine güvenenlere mahcup etmeyeceğini en önemlisi Türkiye’yi boks sporunda başarılı noktalara getirmek için çalışacaklarını ifade ederek herkesin duasını beklediğini söyledi.

YORUMLAR

  1. kemaldedi ki:

    ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN İNŞ

  2. ALPERENdedi ki:

    Bayburt umuzun gururu olmuştun.Görevini severek yaptığını biliyorum.Şimdi ise bir TÜRK vatandaşı olarak çok daha fazla başarılar bekliyoruz.Yolun bahtın açık olsun. Allah yardımcın olsun.

  3. erdaldedi ki:

    ALLAH hayırlı etsin inşallah dahada başarılı olursun seyfullah ebi

  4. mahirdedi ki:

    Çok değerli Seyfullah kardeşimiz uzun yıllardan beri istikrarlı bir şekilde sürdürdüğü antrenörlüğü büyük bir başarı ile sürdürerek hakkı olan Baş antrenörlüğe kavuşmuştur.Tebrik ediyor başarısının devamını diliyorum.

  5. ömerdedi ki:

    Spor hayatında ki başarılarının devamını milli takım antrenörlüğünde de sonsuz devam etmesini yüce ALLAH tan dilerim.İyiki varsın hocam saygılarımla

  6. CEVAHİRdedi ki:

    Nice şampiyonlar yetiştirmiş bu kardeşimizin , Milli takımda da aynı başarıyı göstereceğinden hiç kuşkum yok. Adil insandır. Çok sıkıntılarını çekti bu sporun.Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.Alahım utandırmasın.

  7. uğurdedi ki:

    yolun açık olsun hocam yeni görevinde başarılar dilerim dualarımız seninle

  8. Ümitdedi ki:

    Yerli yerinde bir HARAKETTIR.Bunu coktan yapmalari lazimdi.Basarilar diliyorum Seyfulahima YAPARDA ,YAKISIRDA.TEBRIKLER KARDASIMA.Hocamiza..