Dolar 32,5519
Euro 34,9369
Altın 2.443,57
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 18°C

Belediye Başkanı Pekmezci’den, MÜSİAD Bayburt Şubesi’ne ziyaret

Belediye Başkanı Pekmezci’den, MÜSİAD Bayburt Şubesi’ne ziyaret
11 Haziran 2021 22:56
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci , Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bayburt Şubesi’ni ziyaret etti. 

MÜSİAD şubesi başkanı Emre Bayrak ve Yönetim Kurulu üyelerine başarı dileklerini ileten  Başkan Hükmü Pekmezci, “İlimize değer katan, kentimizin gelişimi ve değişimi noktasında, ilimize ekonomik değer kazandırmaya çalışan MÜSİAD Bayburt Şubemizin çalışmaları şehrimiz için büyük önem taşımaktadır.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Pekmezci, Belediye’nin çalışmalarını vurgulayarak, şunları kaydetti: “Bu çalışmalarımızın yanında sanayici esnaflarımızın ve işadamlarımızın işlerini kolaylaştıracak, sorunlarını çözüme kavuşturacak projelerimizin yanında şehrimizin ekonomisini daha da geliştirecek  çalışmalarımızı da tek tek hayata geçiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçireceğimiz projelerle inşallah şehrimiz çok daha büyük kazanımlar elde edecektir. Bizler tüm bu çalışmalarımızı hayata geçirirken diğer yandan STK’larımızın da bu konudaki katkıları bizlere heyecan ve mutluluk vermektedir. Şehrimize değer katan STK’larımızdan  olan MÜSİAD Bayburt Şubesi, yapmış olduğu çalışmalarla bizlere ve şehrimize destek olmaktadır.

MÜSİAD Bayburt Şubesi Başkanı  Emre Bayrak, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bayburt Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini, çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten dolayı Belediye Başkanı  Hükmü Pekmezci’ye teşekkür etti.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Bayburt un gelişimi ve ülkemizin ilerlemesi adına, bu gibi kururluşlar önem arz etmektedir.
    Bu kuruluşumuza Bayburt adına nice hayırlı projeler oluşturmaları ve üretkenliği artırmaları temnnisi ile dualarımızı, hayırlısı ile RABBİME niyaz ediyorum.
    Yalnız bir hatırlatma yapmadan geçemeyeceğim.
    Sn Başkanımız Hükmü hocamız ve kıymetli iş insanlarımızın, özellikle taşımacılık alanında TREN yolunun Bayburt tan geçmesi geterktiği ve TREN in Bayburt tan geçtiği güzerğah üzerinde oluşturulacak fabrikaların , Bayburt ve ülkemiz için hayati önem ifade ettiği gerçeğini unutmadan, programlarını yapmaları gerektiğini hatırlatarak, bu konu ile ilgili Devlet ricalinin verdiği sözleri ve ayrıca hem Bayburt u aradan çıkarmanın ülke menfaatine zararı olacağını ve daha önceki yapılan fizibilite çalışmalarında Bayburt un daha rantıbıl olduğu gerçeği untmayalım.
    Tren Trabzon a ulaştığı zaman, mevcut limanın ve alanın bunu bu yükü taşımayacağı, kısa ve orta vade de limanın Trabzonun göbeğinden mecburen, doğu ilçeleri olan Araklı, Sürmene veya Of ilçelerine taşınması gerekeceği ve bunun Devlete ek yük getireceğini unutmayalım.
    Ayrıca Rize limanı da aktif bir haldığı zaman, Bayburt, Çaykara, Of limanı ve Rize limanı da aktif olduğu zaman Bayburt un ne kadar hayati güzerğah olduğu sonradan anlaşılacak fakat, yapılacak olan gereksiz harcamalar, bilanço hanesine eksi olarak yansıyacaktır.
    Lütfen Sn Hükmü hocam, siz bu şehrin yaşayan en deneyimli evladı olarak gerekli çalışmayı, Cumhur ittifakı yerel ve ulusal paydaşlar ile aktifleştiriniz.
    Selam ve dualarımla