Dolar 32,5160
Euro 34,8277
Altın 2.427,02
BİST 9.691,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Şehit Ünal Bıçakçı, Son Yolculuğuna Uğurlandı…

Şehit Ünal Bıçakçı, Son Yolculuğuna Uğurlandı…
6 Şubat 2016 17:09 | Son Güncellenme: 8 Şubat 2016 22:55
A+
A-

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen aslen Bayburtlu olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı bugün Trabzon’da son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır ‘dan Trabzon’a getirilen şehit Bıçakçı’nın cenazesi için önce Ortahisar ilçesi İnönü mahallesindeki evinde helallik alındı. Daha sonra cenaze namaz için İskenderpaşa Camisi’ne getirildi. Cenaze namazına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Vali Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Okşin Akşit, Emniyet Müdürü Murat Köksal, askeri ve sivil erkan, şehidin ailesi ve binlerce vatandaş. İl Müftüsü Keramettin Demir’in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit astsubay Ünal Bıçakçı, Sülüklü Askeri Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

 

YORUMLAR

  1. DELİDUMRUL dedi ki:

    Her gün kerpetenle, ciğerimizden bir parça koparıp götürüyorlar. Yarab… Sen bu PKK terör örgütünü kahrı perişan eyle. Senin her şeye gücün yeter.

  2. yaşar dedi ki:

    ALLAH rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Bütün şehitlerimizide rahmetle ve minnetle yad ediyoruz.ALLAH Hepsinin mekanını cennet eylesin.Bütün şehitlerimizin ruhuna EL-FATİHA.