Dolar 32,5013
Euro 34,8201
Altın 2.488,07
BİST 9.557,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

O Gönüllü Bir Bayburt Elçisi…

O Gönüllü Bir Bayburt Elçisi…
12 Ocak 2016 23:19 | Son Güncellenme: 12 Ocak 2016 23:22
A+
A-

Bayburt için gönüllü hizmet elçiliği yapanlardan birisi olan Dursun Ali Camadan’ın verdiği hizmet yıllardır Bayburtlu hemşehrileri tarafından taktirle karşılanıyor.

Bayburtlu olan ve İstanbul Avcılar’da ikamet eden ve Ayca Turizm Şirketi sahibi olan 60 yaşındaki Camadan, yıllardır Bayburt başta olmak üzere İstanbul ve Ankara gibi bir çok ilde ikamet eden ve yaşamını yitiren Bayburtluların, bilgilerini yüzlerce Bayburtlunun telefonuna mesaj göndererek haberdar ediyor ve  önemli olduğu kadar hayırlı bir hizmeti gönüllü olarak yerine getiriyor.

İnsanların cep telefonlarına D.Ali Camadan gönderisiyle gelen mesajları görenler “acaba kim öldü” diyerek mesajı dikkatlice okumak durumunda kalıyorlar. Camadan, bu hizmeti yaparken ölen kişinin nerede ikamet ettiği, hangi camide cenaze namazının kılınacağı gibi bilgilerin dışında, birinci derecede akrabası olan bir veya bir kaç kişinin telefon numarasını yazarak, isteyenlerin cenaze sahiplerine de ulaşmalarını sağlamış oluyor.

Evet bu önemli haberi oluştururken “Bayburt’un Gönüllü Elçisi” olarak isimlendirdiğimiz Dursun Ali Camadan ile her hangi bir iletişim kurmuş değiliz. Bayburt Medya olarak amacımız, bu tür gönül elçilerinin değerini ortaya koymak ve taktir etmektir.

İyi ki varsın Dursun Ali Camadan…

Acaba Dursun Ali Camadan gibi il dışında yaşan ve farklı konularda Bayburt için gönül elçiliği yapanlardan birisine “Bayburt Gönül Elçisi” diye bir teşekkür plaketi veren oldum mu? çok merak ediyoruz.

Değişik hizmetler konusunda Bayburt’un gönüllü elçilere ihtiyacı olduğu unutulmamalı.

Dursun Ali Camadan

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.