Dolar 32,5541
Euro 34,8931
Altın 2.435,75
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C

MHP İl Başkanı Bekir Kasap’tan Şampiyona Plaket

MHP İl Başkanı Bekir Kasap’tan Şampiyona Plaket
5 Ocak 2020 22:53 | Son Güncellenme: 27 Mart 2020 04:12
A+
A-

Romanya’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında dünya şampiyonu olan Yusuf Ziya Yıldızoğlu’na Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap tarafından plaket verildi.

Romanya’nın Köstence şehrinde düzenlenen 2019 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında 65 kiloda sağ kolda dünya şampiyonu olan Yusuf Ziya Yıldızoğlu’nun, Türk’ün gücünü dünyaya ispatladığını belirten MHP İl Başkanı Kasap, “ Bayburt’lu genç kardeşimiz Yusuf Ziya Yıldızoğlu’nun elde ettiği dünya şampiyonluğu bizleri gururlandırdı ve göğsümüzü kabarttı. Bu başarının bir başlangıç olmasını ve bundan sonraki şampiyonalarda ülkemizi ve dolayısıyla Bayburt’umuzu başarıyla temsil edeceğine inanıyorum. Elde ettiği başarıdan dolayı kendisini tebrik ediyor, bileğinin kuvvetli, yolunun da açık olmasını temenni ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt il binasında yöneticilerin de hazır bulunduğu törende Yusuf Ziya Yıldızoğlu’na başarısından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Yusuf Ziya Yıldızoğlu, plaket töreninden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ plaketle onurlandırıldığım için MHP İl ve İlçe yöneticilerine ve tüm camiaya teşekkür ederim’’ dedi.

Plaket törenine, MHP MKYK üyesi İdris Aydın, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Bayburt Belediye Başkan yardımcısı Süreyya Türkmenli, Belediye Meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

 

YORUMLAR

  1. Hikmet dedi ki:

    Yusuf kardeşimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.Bekir başkanın ve MHP’li yöneticilerin kardeşimizi onore etmeside takdire şayan bir hareket fakat keşke diğer sporcularıda aynı şekilde takdir etseydiler.Sadece kendi teşkilat mensubu olduğu için Yusuf bey’i ödüllendirmeleri çok uygun olmamış…