Dolar33,0935
Euro35,9395
Altın2.523,84
BİST10.871,48
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz26°C
Pts27°C
Sal25°C

Kuraklık Çoruh Nehrini Bataklığa Dönüştürdü

27 Eylül 2015 16:49 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2015 09:11
A+
A-

Bayburt şehir merkezinden geçen çoruh nehri kuraklıkların etkisiyle yer yer bataklık görüntüsü vermeye başladı.

Yağmurların azalmasıyla birlikte çoruh nehrinin suyu her geçen gün azalmaya başladı. Ülke genelinde özellikle bu yıl beklenen etkili kuraklığın su kaynaklarını iyice azaltacağı haberlerinin etkisi şimdiden kendisini hissettirmeye başladı. Mahalle aralarındaki mebaa sularının iyice azalması bununla birlikte çoruh nehrindeki suyun azlığı nedeniyle nehirde otların büyümeye başlaması kuraklığın sinyallerini vermeye başladı.

Kış aylarına doğru dahada etkisini gösterecek olan kuraklığın şehir şebeke suyu başta olmak üzere bir çok su kaynaklarının iyi değerlendirilmesini gündeme getirebilir.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=TGLyNUts0SA

YORUMLAR

  1. yıldırımdedi ki:

    ya allah rızası için şu seti biri yıksın ya bu nedir ya resmen öldürdü nehri ya sayın belediye başkanım mete memiş allah rızası için yıktır şurayı….