Dolar 32,5980
Euro 34,7693
Altın 2.415,72
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Kaza Yapan Araç Çoruh Nehrine Uçtu

24 Mart 2015 16:56 | Son Güncellenme: 14 Nisan 2015 14:57
A+
A-

Bayburt şehir merkezinde yağışlı havanın etkisiyle meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir kişi yaralandı.

İlk kaza saat 14.oo sıralarında Trabzon istikametinden gelen ve Esentepe mahallesi yol ayrımından şehir merkezine dönmek isteyen 39 LE 953 plakalı araç sürücüsü Zübeyde Kahveci’nin (34) direksiyon hakimiyetini kaybedince yoldan çıkan araç devrildi. Kazayı görenlerin ifadesine göre, aracın süratli olduğu ve kaygan zemin nedeniyle duramayınca kazanın meydana geldiğini söylediler. Araç sürücüsü ve yanında bulunan 4 yaşındaki kızı kazadan yara almadan kurtuldular.

Diğer bir trafik kazası ise saat 14.10 civarında Kaleardı mahallesinde meydana geldi. Kaleardı mahallesi camisi karşısında bulunan köprüden geçmek isterken direksiyon hakimiyetini kaybederek Çoruh Nehrine uçan 29 AE 927 plakalı otomobilde tek başına bulunan araç sürücüsü Osman Kızıl (50) çevrede bulunanların yardımıyla araç içerisinden çıkarılarak Bayburt Devlet Hastanesine götürüldü ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=4XCbMbovHKM

YORUMLAR

  1. kubilay dedi ki:

    dört yılda bir yolu yapamadık işte belgesi biz bayburtluların çilesi artık bitirin şu yolu insanlar da nefes alsınlar bu kadar sahipsizlik yeter….. yazık günah gerçekten bu kadar aciz olunmaz ki….

  2. Mbugra dedi ki:

    Allah korusun bugun hava koşulları çok kötüydü. Arpalı Çiçekli mahallesindede kaza olmuştu saat 16.00-17.00 sularında inşallah ölüm yoktur