Dolar 32,5970
Euro 34,7616
Altın 2.497,65
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt’ta Yeni Bir Yaşam Merkezi Oluşuyor

3 Kasım 2015 12:33 | Son Güncellenme: 16 Kasım 2015 15:32
A+
A-

Bayburt şehir merkezine 4 kilometre uzaklıkta,Demirözü ilçesi yol güzergahında inşası devam eden Bayburt Üniversitesi yeni kampüs alanı ve KYK öğrenci yurt binalarının yapımı söz konusu alanda yeni bir yaşam merkezi oluşuyor görüntüsü veriyor.

Bayburt’un gelişiminde lokomotif görevi üstlenen Bayburt Üniversitesi, yeni kampüs alanında bir bir yükselen yeni binalarıyla ve hemen yanında bulunan KYK öğrenci yurt binalarının bulunduğu alan yeni bir görünüme kavuşuyor.

Yeni ve farklı bir yaşam merkezi olarak şehre katkı sunması beklenen Bayburt Üniversitesi yeni kampüs alanı sosyal imkânları ve modern fiziki yapılarıyla kısa bir süre sonra Bayburt’a önemli bir vizyon katmaya hazırlanıyor.

Bayburt üniversitesi yeni kampüs alanın bulunduğu güzergahta;

KYK öğrenci yurt binaları

DSİ kamu binaları

Yeni kampüs alanında;

Konuk Evi

Lojmanlar

Fakülteler

Enstitüler

Kütüphane

Yaşam Merkezi

İlahiyat Fakültesi

Bayburt Meslek Yüksekokulu

Merkezi Araştırma Laboratuvarı

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

Araştırma Uygulama Merkezleri

Lisans ve lisansüstü eğitim verecek olan Eğitim Fakültesi

Hayırsever iş adamı Mustafa Köseoğlu’nun Yaptırdığı Cami bulunuyor

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=849kU_xYoyg

 

YORUMLAR

  1. düşünüre cevap dedi ki:

    Düşünür bence biraz geç değil erken bile oldu. Doğuda insanlar devlet bize bakmiii sözünü bayburtumuz hiç tekrarlamadı. AMa şimdi HEm vekilimiz NAci BEy hem REktör BEy BAyburtumuza büyük bir imaj kazandıracağı en azından bende hasıl oldu. İNşallah tez zamanda biter.

  2. dusunur69 dedi ki:

    erken kalkan yol alır.er evlenen döl alır. Çalışırsan olmaz diye bir şey yok. Çalışanı kulda sever Allah da sever. Bayburt’umuza yakışır. Şimdiye kadar yapılmaması hata idi. Emeği gecen her kesten hak razı olsun.