Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Karaman Ailesi Cumhurbaşkanı ve Başbakandan Yardım İstedi

10 Eylül 2015 23:06 | Son Güncellenme: 18 Eylül 2015 10:35
A+
A-

Bayburt merkezine bağlı Örence köyünde 12 yıl önce bir düğün esnasında kaybolan 3 yaşındaki Emine Karaman’ın ailesi  Müge Anlı’nın televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ve Başbakan Davutoğlu’ndan yardım istediler.

Televizyon ekranında günlerdir kamuoyunun dikkatini  çeken ve bazı görgü tanıklarının canlı yayına çıkarak ve telefon bağlantılarıyla katılarak Emine’yi 12 yıl önce kaçıran kişileri ve nasıl bir araç kullandıklarını tespit etmelerine rağmen Emine’ye ulaşılamadı.

Canlı yayına çıkan Emine’nin annesi Zeynep Karaman, amcaları Selahattin Karaman ve Fahrettin Karaman bir gün önce sütütyoda canlı yayına çıkan ve bohçacılık yaptıklarını söyleyen ailenin söyledikleri inanmadıklarını aracı kullanan kişiyi tanıdıklarını belirttiler. Fahrettin Karaman 12 yıldır yeğenini her yerde aradığını söyledi ve Emineyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Başbakan Davutoğlu’na elden mektup verdiğini vurgulayarak, Emine’nin bulunması kanusunda, “Allah rızası için sizden yardım istiyoruz ne olur bizim acımızı dindirin” diyerek feryat etti.

Karaman ailesi şuan 15 yaşında olan çocukları  Emine’neyle ilgili bilgi verecek olanlara 150 bin lira ödül vereceklerini tahut ettiler.

Emine’nin aklından hiç çıkmadığını ve umutların her geçen gün arttığını belirten programın sunucusu Müge Anlı Karaman ailesini konuk etmeye devam edecek.

Programın büyük bir bölümünü görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=A2KVzJ87ZlI

1 2 3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.